Guest maestro_gabyb Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Macbook Pro early 2011, f intretinut, ca nou, upgrade la 8Gb, bateria tine ca la inceput (pe probate), cu incarcatorul original. Specificatiile detaliate aici : http://support.apple...US&locale=en_US Schimb numai cu Mac Mini, Imac sau chiar Mac Pro, prefer configuratii un pic mai slabute + diferenta in bani,binenteles la pretul pietei. Altfel schimb pe schimb nu ma prea tenteaza. Daca aveti ceva oferte, vedem cum facem. La cerere pun si poze. pm sau 0724 542206 Edited January 22, 2013 by maestro_gabyb
Guest maestro_gabyb Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 pret? Numai la schimb + diferenta, deocamdata nu il vand...
Crypto Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 trebuie sa pui un pret indiferent ca e schimb sau nu. Nu am de unde sa stiu la cat iti valorifici modelul incat sa ma gandesc la ce diferenta pertinenta sa-ti ofer.
Guest maestro_gabyb Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 trebuie sa pui un pret indiferent ca e schimb sau nu. Nu am de unde sa stiu la cat iti valorifici modelul incat sa ma gandesc la ce diferenta pertinenta sa-ti ofer. Corect, asa e ai dreptate ! Am omis aspectul asta din graba. Merci! Pret : 3500 Ron
Guest maestro_gabyb Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) S-a rezolvat, se poate inchide. Edited February 8, 2013 by maestro_gabyb
Recommended Posts