karpi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Cine are tab sau chiar pe portativ ceva cat mai apropiat de original ,,,nu am prea gasit "free" numai inventii ale amatorilor ..ca as amai cant si eu cu ce mi-se pare ca aud ...vreau sa vad daca originalul difera de fapt de ce canta la chitara live .. Edited January 17, 2013 by karpi
Ophie Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ce are asta? E destul de buna parerea mea. Oricum nu e mare branza progresiunea, se poate invata si dupa ureche foarte usor.
impaiatu Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 http://www.songsterr.com/a/wsa/focus-hocus-pocus-tab-s7826t0 Poate te ajuta si asta.
Doctor X Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Te inhami la o treaba grea, Arpi. Succes si astept rezultatul!
karpi Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 (edited) Te inhami la o treaba grea, Arpi. Succes si astept rezultatul! De cand a aparut piesa tot am cantat-o dar cum sunt mai multe chitare pe inregistrarea din studio am cantat doar "baza" . Am vazut dupa ce a aparut pe youtube inregistrare live cu doar o chitara in trupa prinde ceva ce nu aud clar ..bineinteles ca pacaleste mult si pozitia , soundul , intermodulatiile apoi depinde cat ciupeste dintr-un acord ,,ce substituire face si d'astea .. .I-mi place ce canta live cu Focus ..Am tot cautat din timp in timp cand ma apuca Hocus Pocus sa vad daca nu a postat cineva o versiune mai apropiata si nu e ce aud eu la Akkerman .. ma tot uitam la ce prinde adica pe unde tine mana ..pot fi multe ..mai ales daca in concerte improvizeaza .. Nu o sa copiez doar vreau atmosfera aia a lui Focus cu Akkerman .... Multam ptr link-uri o sa ma uit sa incerc .. Edited January 17, 2013 by karpi
karpi Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 (edited) Thnx.. ....da aici se vede cam ce prinde sa vedem...dupa ce-si ia al abasul din imagine ..hehe..sper ca nu-i playback... Acest video il cautam caci l-am vazut acum vre0un an ,,si nu-l gaseam ca incepea cu alta piesa chiar mi-am zis a omul care a postat o fi gresit titlul ..hehe Edited January 20, 2013 by karpi
Recommended Posts