Guest Ic3-T Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Am reuploadat video-ul fara voce.. Aici voi edita de fiecare data cand fac ceva nou.. https://www.youtube.com/watch?v=4YIY3RE9PrY Cu clapele nu m-am sincronizat perfect din cauza ca am avut niste probleme la casti...
'mnezău Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Sună cam ciudat. Sunt în aceeaşi gamă chitara şi clapa? Dacă sunt, înseamnă ca e dezacordată chitara.
Guest Ic3-T Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Sună cam ciudat. Sunt în aceeaşi gamă chitara şi clapa? Dacă sunt, înseamnă ca e dezacordată chitara. De acordat sunt bine acordate.. Dar eu am vrut sa fie un effect putin mai straniu cand am intervenit cu solo-ul de chitara (distorsion)..
'mnezău Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Da, sună mai pe 8 biti. Nu e rău că experimentezi exact ce păsărici îţi cântă ţie în cap, e chiar foarte bine. Nu mă refeream acolo, la tema generală, pe care o ţii pe spate cu ce pare a fi chitară, ritmul, nu prea se pupă cu ce cântă clapa peste.
Guest Ic3-T Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Da, sună mai pe 8 biti. Nu e rău că experimentezi exact ce păsărici îţi cântă ţie în cap, e chiar foarte bine. Nu mă refeream acolo, la tema generală, pe care o ţii pe spate cu ce pare a fi chitară, ritmul, nu prea se pupă cu ce cântă clapa peste. Mai am de lucru' mult.. Dar toate au un inceput!
Recommended Posts