nk4 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Cumpar freza electrica, cu scopul de a o folosi la niste proiecte de chitari. Singura conditie: sa fie la un pret rezonabil fata de varianta noua din magazin.
mariusteicu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 pune o poza de pe net de undeva,ca sa stim ce anume ti-ai dori
sorin65 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 vezi ca sunt freze si freze. ar fi bine sa ai si biax. dremel, sau eventual proxxon. restul sunt gunoaie.
Tintin Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Made in UK e buna? Edited January 8, 2013 by Tintin 2
Guest serby Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 vezi ca sunt freze si freze. ar fi bine sa ai si biax. dremel, sau eventual proxxon. restul sunt gunoaie. De unde ai scos treaba asta ?!? Toate firmele pe care le-ai enumerat fac freze hobby. Firmele serioase sunt cu totul si cu totul altele.
nk4 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Iata ce caut de fapt: http://en.wikipedia....er_(woodworking) Ceva de genul imaginii de mai jos: Nu vreau ceva complicat, vreau sa fac un corp de chitara si imi mai trebuie asa ceva. Niste exemple oarecare:
dan costache Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 salut, daca te gandesti sa devii un home builder cauta pe elforum userul sortech;el construieste cnc-uri routere intersante; freza din postul tau nu ti ofera nici un fel de precizie! bafta si spor la treaba:)
nk4 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 (edited) Am cautat userul sortech pe site dar nu am gasit asa nume. As fi fost curios la ce pret ofera el asa ceva. In plus, desi ar fi fain un cnc, nu doresc deocamdata ceva asa complicat. O freza ca cea din poza de mai sus nu ofera intr-adevar precizia unui cnc. Vreau insa sa folosesc sabloane pentru a ma ghida. Edited January 9, 2013 by nk4
mariusteicu Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Eu zic sa-ti iei de prin Baumax,Dedeman ,gasesti o varietate de modele si ai garantie 2 ani.Sunt si modele mai ieftine
Recommended Posts