reck Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Caut sa infiintez o trupa de coveruri A day to remember. Caut oameni seriosi care digera genul asta muzica. Detalii aici, prin pm sau telefon 0785 339 382.
hangbad Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Salut, tu la ce instrument vrei sa canti, eu m-as baga cu basu 1
reck Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Eu sunt chitarist. Ideal at first sa gasim toata components..importanta este vocea. N am apucat sa day multe detalii Cand am scris postul asta, eram pe fuga. Ideea mea in prima faza ar fi pentru in concert "tribut" insa daca merge treaba putem continua proiectul si sa dezvoltam ideea la o trupa cu materiale proprii. E in prilej bun pentru schimb de experienta, socializare si afirmare, zic eu.
reck Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Scuze pt limbajul cretin. Am scris de pe telefon și nu am fost atent. "ideal ar fi sa gãsim toatã componenta trupei"
Dek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ai tradus din română în română cu google translate???? sincer...e greu de citit postul tău. mai bine l-ai șterge și ai posta altul...dar succes....
reck Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Eu zic ca se înțelege. Mi am cerut scuze. Nu pot sa edit. Am sa mai spun o data, pentru cei care nu inteleg. Ideea mea în prima faza este de trupa pentru un concert "tribut" A day to Remember, însã, dacã totul merge bine dupã, nu vad de nu am putea continua proiectul mai departe. Eu sunt chitarist. În principiu este nevoie de toate instrumentele, în principal de vocal, care este mai tricky. Astept persoane doritoare. Merci! 1
shallowstar Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 salutari, m-ar interesa mai multe informatii si mi-ar placea sa particip la proiectul tau cant la vioara si vocal si, momentan, sunt in tratative cu pianul. daca mai e valabil anuntul, da-mi de stire multam!
Recommended Posts