Sympthom Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 A cantat unu o piesa la chitara acu cateva saptamani si am resuit sa reproduc dupa ce am vazut cum a cantat el , un tab.. adica un riff.. Si nu stiu cum se numeste piesa dar stiu introul sau rifful sau ce ii el care arata cam asa : E|---------------------------------------------------------- B|---------------------------------------------------------- G|---------------------------------------------------------- D|------6---6---5/-6---5--2------------------------------ A|------6---6---5/-6---5--2------------------------------ E|------4---4---3/-4---3--0----------------------------- Piesa suna cam asa ,daca stiti cum se numeste .. Sau este doar o improvizatie.. Chiar nu stiu dar imi place cum suna
Maltaker Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) Use this sheet: Shazam! Edited January 3, 2013 by Geo Raileanu
SolDiez Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 http://www.tpu.ro/muzica/hey-stie-cineva-cum-se-numeste-o-melodie-a-lui-justin-timberlake-care-suna-cam-asa-tam-tam-tam-tam-tam-tam-tam-tam-tam/
Sympthom Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Am gasit pana la urma.. Phoenix - In umbra marelui urs... Chiar la inceput face chestia aia dar un pic diferit..( sau un pic mai mult )
Sympthom Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Pai nu prea .. Ca de asta zic ca ala o canta un pic altfel.. na in fine , mister elucidat
Recommended Posts