Un Tobar Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 La SPDA din Bucuresti fac ore si in weekend? sau dupa ora 17:00? S-ar putea sa intru la facultate acolo si vreau sa ma inscriu la SPDA, in Craiova am picat acum vreo 3 ani ca n-am cantat bine ... si a ramas ca un mare esec pentru mine, vreau neaparat sa termin SPDA, nu conteaza la ce varsta Ar fi misto daca as putea de la anul sa fac scoala populara Din cate stiu eu in week-end nu se fac ore, dar duoa ora 17 cica se fac.Am inteles ca se fac ore pana la ora 21.
Guest pasarel Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Multumesc Razvan, dar am citit deja acolo si din pacate pentru mine nu reprezinta nimic numele, intrebam daca ii stie careva personal
Guest Milupas Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Salut! Saptamana asta se fac inscrierile la SPdA Arad si as vrea sa ma inscriu si eu am vorbit cu profesorul de acolo si a spus ca se da un test pentru ca sunt prea multi inscrisi. Care ati mai fost la scoala de arte in ce consta testul asta? Mi-a spus profesorul ca ne testeaza ritmica si ceva proba de voce sau chitara . Din arad e cineva inscris acolo ? CUm e ? Multumesc anticipat. Respect
Guest Milupas Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Salut! Saptamana asta se fac inscrierile la SPdA Arad si as vrea sa ma inscriu si eu am vorbit cu profesorul de acolo si a spus ca se da un test pentru ca sunt prea multi inscrisi. Care ati mai fost la scoala de arte in ce consta testul asta? Mi-a spus profesorul ca ne testeaza ritmica si ceva proba de voce sau chitara . Din arad e cineva inscris acolo ? Cum e ? Multumesc anticipat. Respect nimeni nimic?
Guest Don MaXxX Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nimeni nimic? la chitara electrica? dupa cate stiu eu luni se fac.
Guest Milupas Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 la chitara electrica?dupa cate stiu eu luni se fac. Luni da la ora 16. Dar intrebam de acel test in ce consta am vazut acolo pe afis : testarea auzului muzical , ritmica si voce/instrument Tu esti inscris acolo ? Daca da imi poti spune daca merita stresu ? La scolile astea de arte deobicei te iau ca incepator (0 cunostinte) sau iti testeaaza si cunostintele de chitara?
Guest Don MaXxX Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Luni da la ora 16. Dar intrebam de acel test in ce consta am vazut acolo pe afis : testarea auzului muzical , ritmica si voce/instrumentTu esti inscris acolo ? Daca da imi poti spune daca merita stresu ? La scolile astea de arte deobicei te iau ca incepator (0 cunostinte) sau iti testeaaza si cunostintele de chitara? oricine poate intra, problema e dupa aia, cand trebuie sa tii pasul. Da, merita stresul
Guest Milupas Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 oricine poate intra, problema e dupa aia, cand trebuie sa tii pasul.Da, merita stresul Mulumesc. Atunci luni ma duc si eu sa vad ce e acolo nu prea am nimic de pierdut.
Guest kael Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Spuneti-mi si mie cam cum este programul la chitara, cate ore pe saptamana, caci nu stiu daca o sa am destul timp ?
Guest Milupas Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Atunci luni ma duc si eu sa vad ce e acolo nu prea am nimic de pierdut. Am fost. A fost destul de simplu. Interpretare chitara/voce . M-a intrebat ceva acorduri cu barre Gm,Cm,F etc. Repetarea unei note de pe pian. Repetarea unui ritm batut de profesor. Miercuri se afiseaza rezultatele
Guest Don MaXxX Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Am fost. A fost destul de simplu.Interpretare chitara/voce . M-a intrebat ceva acorduri cu barre Gm,Cm,F etc. Repetarea unei note de pe pian. Repetarea unui ritm batut de profesor. Miercuri se afiseaza rezultatele daca ti ineaparat il pot intreba pe domn profesor maine daca esti sau nu.
Guest Milupas Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 daca ti ineaparat il pot intreba pe domn profesor maine daca esti sau nu. Daca poti , te rog frumos . Numele il am la profil. Mersi mult.
Guest Don MaXxX Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 (edited) Daca poti , te rog frumos . Numele il am la profil.Mersi mult. n-am reusit sa fac rost de lista propriu-zisa, dar stiu ca se bat 16 pe 6 locuri, ceea ce e cam mult, noi ne-am bautut 11 pe opt locuri. Sper totusi sa intri!Tine-ne la curent. Edited September 16, 2008 by Don MaXxX
Guest Milupas Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ok. mersi mult. Maine cand ies de la scoala merg sa vad rezultatele .
Guest Don MaXxX Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Am intrat Thanks for all. congrats! ne vedem pe acolo.
Guest runaway2812 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 salut , cam care e media de varsta pentru cei care intra in primul an la spa
ciorap Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 salut , cam care e media de varsta pentru cei care intra in primul an la spa nu cred ca este vre-o limita cand am intrat eu erau si copii de vreo 10 ani si tipi de vreo 40 in programa la scoala de arte ei au 3 cantece aia e tot ce is obligati sa te invete intr-un semestru daca ai de gand sa dai 200 eur pe aia mult noroc m-am lasat dupa primu semestru ca mai mult ma tineau in loc
Guest runaway2812 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 doamne , o fi vreun lucru bun in romanica asta . eu am o prietena care a fost acolo acum 3 ani , si cica se schimbau profesorii la instrument , constant .
Les Paul 1960 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Exista vre-o scoala de stat sau particulara unde sa se faca cursuri de chitara si sa poti sa o faci chiar daca esti la facultate?(acum sa nu imi spuneti de facultatea de muzica , asta nu o fac) In Bucuresti ma intereseaza.
ciorap Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 prietene e cum zic americanii daca vrei sa faci ceva bine, fao singur downloadeaza dvduri iati manuale si baga (si acuma iar o sa vina unu care so uitat prea mult la filme cu americani si o sa zica ca fara profesor nu poti face performanta, afirmatie lafel de imbecila ca si aia cu "ai parcat neregulamentar" cand nu exista parcari)
Les Paul 1960 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 prietenee cum zic americanii daca vrei sa faci ceva bine, fao singur downloadeaza dvduri iati manuale si baga (si acuma iar o sa vina unu care so uitat prea mult la filme cu americani si o sa zica ca fara profesor nu poti face performanta, afirmatie lafel de imbecila ca si aia cu "ai parcat neregulamentar" cand nu exista parcari) Prietene, eu zic ca daca stai sa inveti tu sa canti e ca si cand faci sex tu cu tine, si nu prea progresezi . Eu vreau sa urmez niste cursuri cam un an de zile, ceva gen clasa cu maxim 5 invatacei, sa am si eu termen de comparatie (aici zici ca sunt femeie), sa trebuiasca sa progresez ca sa nu fiu cel mai slab, sa existe o competitie micuta intre cei ce urmeaza cursurile. Asa ca am o rugaminte: sa imi spuneti unde in Bucuresti gasesc asa ceva. Multumesc.
ciorap Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Prietene, eu zic ca daca stai sa inveti tu sa canti e ca si cand faci sex tu cu tine, si nu prea progresezi . iti zic eu din experienta ca progresezi
Recommended Posts