skunky Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) Salut, De copil fiind mi-a placut acest intrument, astfel incat mi-am cumparat unul. De fapt chiar 2 crezand ca primul - mai ieftin are o problema.... Problema apare cand vreau sa scot DO-ul de jos (toate gaurile acoperite). Cand fac asta, de cele mai multe ori imi scoate tot DO, insa cu o octava mai sus. Care ar putea fi problema ? Ma tot chiuni si nu reusesc sa-mi dau seama. Nu suflu nici prea tare, nici prea incet, acopar etans gaurile insa nu vrea si gata... /LATER Aceeasi problema o prezinta si RE-ul . Deci ambele pozitii unde sunt 2 orificii. Edited December 14, 2012 by skunky
Sympthom Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Esti sigur ca faci bine ? Esti sigur ca acoperi gaurile care trebuie si ca nu mi trebuie sa ti apasat altceva sau stiu eu ? Asta a inceput sa ti se intample recent sau de cand ai flautul ?
EugenRo2001 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 La block-flute, cand sufli mai tare obtii nota cu o octava mai sus. Mai mult ca sigur ca e vorba de tehnica ta. Exerseaza..... 2
Recommended Posts