Victor Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Am avut pana acum Cool Edit si tocmai ce mi-am formatat hardul si cand am reinstalat tot m-am gandit sa pun Adobe Audition ca am inteles ca are ceva functii in plus. Problema e ca ma chinui sa trag o piesa, am pus trackul de tobe (wav) si am bagat chitara sa trag armonia de proba peste tobe. Problema e ca chiar cu volumul tait la chitara mie pe canalul de chitara mi se inregistreaza canalul de tobe din nou. E ca si cum as fi pus tobele in boxe si as fi vrut sa trag chitara cu microfonul si s-au preluat tobele. Daca stie cineva ce setare e aiurea sau ce ar trebui sa fac ar fi super. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Please help !!
karpi Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Am avut pana acum Cool Edit si tocmai ce mi-am formatat hardul si cand am reinstalat tot m-am gandit sa pun Adobe Audition ca am inteles ca are ceva functii in plus. Problema e ca ma chinui sa trag o piesa, am pus trackul de tobe (wav) si am bagat chitara sa trag armonia de proba peste tobe. Problema e ca chiar cu volumul tait la chitara mie pe canalul de chitara mi se inregistreaza canalul de tobe din nou. E ca si cum as fi pus tobele in boxe si as fi vrut sa trag chitara cu microfonul si s-au preluat tobele. Daca stie cineva ce setare e aiurea sau ce ar trebui sa fac ar fi super. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Please help !! seteaza Placa de Sunet , sa fii pe "Line In" , tu esti pe " what you heare" sau " wave out " pe sectiunea de " record " a platformei de mixer al placi de sunet .
Guest kdavru Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 fiindca probabil l rec ai selectata optiunea wave..bifeaza mic in caz k ai chitara bagata l microfon .dak nu..line-in..bafta
Victor Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Gata ! S-a rezolvat ! Multumesc mult ! De acolo era problema: eram pe "what you hear". M-ati scos dintr-un mare raha ! Multumesc ! Se poate inchide.
Recommended Posts