Guest michi Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Sa ma mai apuc de chitara la aproape 40 de ani? Am citit postarile de pe forumurile de aici si sunt o gramada de termeni pe care nu i-am auzit niciodata, un limbaj specific chitaristilor. Imi place muzica country,am ureche muzicala,imi place sa cant,dar nu stiu notele deloc. Am avut o chitara clasica facuta la Reghin, cred, pe care i-am imprumutat-o unui baiat si as putea sa o recuperez.Altceva nu stiu despre chitara,doar ca-mi place cum suna.Voi ce spuneti?Sunt jalnica?
Adi91 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Sa ma mai apuc de chitara la aproape 40 de ani? Am citit postarile de pe forumurile de aici si sunt o gramada de termeni pe care nu i-am auzit niciodata, un limbaj specific chitaristilor. Imi place muzica country,am ureche muzicala,imi place sa cant,dar nu stiu notele deloc. Am avut o chitara clasica facuta la Reghin, cred, pe care i-am imprumutat-o unui baiat si as putea sa o recuperez.Altceva nu stiu despre chitara,doar ca-mi place cum suna.Voi ce spuneti?Sunt jalnica? Nu as vedea de ce nu, daca aveti pasiunea nu cred ca trebuie stiute neaparat matematic notele, mai ales in muzica[virgula] country sau folk. Trebuie doar vointza, pasiune SI munca
boc Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Io am 37 de ani . si vreau sa stii ca m-am inscris la cursuri la Florin Ochescu. E adevarat ca nu sunt total incepator, asa ca nu vad de ce nu...
dass101 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 chitara e un instrument care dupa parerea mea se poate invata oricind. Chiar nu e greu daca ai un minim de simt ritmic si ureche sa ajungi sa cinti citeva melodii care iti vor da satisfactie. Nu e niciodata prea tirziu pt muzica, daca exista pasiune pt ea.
malex Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Sunt jalnica? in nici un caz suntem destui aici (zic eu ) over 35 keep walking and follow your dream
StratMan Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 cam tot la varsta asta a invatat si regretata anda calugareanu sa cante la chitara. niciodata nu-i tarziu! succes!
Guest TimeRobber Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 E bine ca vreti sa va apucati de chitara , chiar daca aveti 40 de ani . Nu e imposibil , va puteti apuca oricand , dar sa stiti ca oasele degetelor se formeaza in copilarie/adolescenta ,asa ca spor la studiu
Guest michi Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Multumesc pentru incurajari,sunteti niste draguti!
Thrall Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 si eu am zis ca la 16 ani e prea tarziu . dar uite ca progresez, dar tot ma oftica un pusti care la 12 ani canta under the bridge. mult noroc in continuare
Guest Al3x Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Cine cunoaste povestea lui Django, care la 18 ani a suferit arsuri grave si canta jazz cu doar 2 degete la chitara Deci nimic nu e imposibil http://en.wikipedia.org/wiki/Django_Reinhardt
Guest michi Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Sper ca peste o saptamana sa-mi iau carnetul de motocicleta si apoi imi iau prof de chitara! Deja mi-am recuperat vechea chitara.Mai trebuie s-o fac functionala...si...toate pe rand.E mult 35 RON /ora? N-am intrebat daca e chiar o ora sau e vorba de sedinta (2 ore)?Cam care sunt preturile?
Guest MrJackson Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Daca e bun profu, nu e mult (doar sa fie sedinta, nu ora)
Guest anghelescu Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 check out this guy.... inca o data ...nimic nu e imposibil... succes http://www.youtube.com/watch?v=jPnAdLm9WKM
Guest Distorsed Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 check out this guy.... inca o data ...nimic nu e imposibil... succes http://www.youtube.com/watch?v=jPnAdLm9WKM Sure isn't...
comandor Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Sure isn't... Subscriu si eu grupului de incepatori over 30.Am 32 si cant de 1 an ,incerc in fiecare zii sa cant macar 15 min .Progresele sunt lente si inca am probleme la batai ,e greu daca nu ai pe cineva care sa te atentioneze la inceput la greselile pe care le faci.Sunt lucruri simple dar care te opresc sa progresezi.Ex-acum am vazut pe net cum se tine pana corect etc.Cred ca mi-ar trebui un profesor ...
Alex Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Niciodata nu e prea tarziu pentru nimic de genul asta. Cu vointa merge orice. Virinel are in jur de 50 de ani si abia si-a inceput viata
Sodom Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 si eu am zis ca la 16 ani e prea tarziu . dar uite ca progresez, dar tot ma oftica un pusti care la 12 ani canta under the bridge. mult noroc in continuare hehe si eu am tot 16 ani abea m-am apucat si eu ... multi imi zic ca nu am sanse fara profesor
Guest MrJackson Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 multi imi zic ca nu am sanse fara profesor Te-au mintit... evident, e mult mai bine sa incepi cu un profesor, dar nu exista "nu am sanse fara". Fara profesor dureaza mai mult evolutia ta si poti sa prinzi apucaturi gresite.
Recommended Posts