whisky Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 URGENT! Caut urgent chitarist cu experienta, in Bucuresti. Sa poata interpreta, dupa caz, si armonie si solo. Si, ca sa cistigam timp, la prima intilnire, cind vom face cunostinta, de cintat linia de chitara solo si riff Billy Idol - Rebel Yell, care e una din cele citeva piese cover adaugate la repertoriu. Marius: 0727.453.906 mrosiu@yahoo.com
dodorel Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 salut marius, sunt deja implicat intr-un proiect si nu stiu cat timp liber mai am. si important de mentionat ca am trecut de stadiul de hobby.
whisky Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 (edited) salut marius, sunt deja implicat intr-un proiect si nu stiu cat timp liber mai am. si important de mentionat ca am trecut de stadiul de hobby. Mersi de raspuns, Vlad, insa in anuntul meu nu ma refeream la un hobby Edited November 27, 2012 by whisky
dodorel Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 eu am un stil mai ciudat de a canta.....asa cum o fac si cu baietii cu care sunt. nu imi place sa pierd timpul in sali de repetitii si nici nu prea imi permit pt ca nu mai stau in bucuresti. in cazul coverurilor....le cantam direct si seara tup la cantare. de asta ti-am zis ca am trecut de stadiul de hobby.
whisky Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Detalii: 1. repertoriu deja existent, probat in concerte. 2. piese noi. 3. citeva cover-uri 4. lucram profesionist, adica se studiaza materialul acasa (se ofera pe track-uri) si ne intilnim din cind in cind la sala pentru a ne suda si a ne da ok-ul pt iesiri - in bucuresti sau in alte orase... si tari. 5. oamenii au experienta indelungata. 6. contributiile personale sint binevenite - dar nu asta e nevoia si scopul angajarii. 7. scopul: public mult, bilete multe vindute si in crestere, recunoastere, tv, radio, presa, scene mari, album.
whisky Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Haideti, baieti! Curaj, ce naiba. E o oferta buna. Va astept: 0727.453.906
rockthecity Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Daca mai este valabil anuntul, pot ocupa eu postul de chitarist solo+armonie.. uite si un nr de tel: 0736.437.897 Am 27 de ani si sunt din Bucuresti, sunt serios in ceea ce vreau sa fac. O zi buna! Razvan
Alex_Strat69 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Salut Mai multe detalii te rog frumos .....
Recommended Posts