cyfer Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 schimb pe scule foto de valoare apropiată. mă interesează un aparat mirrorless compact, plus alte accesorii
cyfer Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 update: schimb pe scule foto de valoare apropiată. mă interesează un aparat mirrorless compact, plus alte accesorii schimb cu chitară acustică de valoare apropiată
cyfer Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 up, schimb cu un amp combo, preferabil Fender cu 6l6gc în finali.
Calin-Mihnea Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Salut, Am vazut o postare mai veche din anuntul tau in care spuneai ca ai vrea sa schimbi cu o aparatura foto. Stiu ca asta a fost acum ceva timp, dar imi incerc norocul. Obiective: Nikon 18-55mm, Nikon 70-300mm, Nikon 50mm 1.4G, Nikon 40mm Macro. Blitz: Nikon SB-910 Aparat Foto: Nikon d5000 Mai am un ghiozdan foto in care incap toate echipamentele. De asemenea, am pastrat cutii, accesorii, facturi. Nu le-am mai folosit de 3 ani, zac toate in ghiozdan. Pot sa mai dau si eu o diferenta, sincer nu stiu cat mai este valoarea acestora pe piata.
cyfer Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 salut, scuze de întârziere. Eu între timp am trecut pe sony, deci n-aș fi atât de interesat, dar m-am documentat despre preturi. Aș face schimb pe toate ale tale (minus blitz) + 3500 lei.
cyfer Posted November 4, 2017 Author Posted November 4, 2017 schimb cu chitară acustică de valoare apropiată
cyfer Posted December 9, 2017 Author Posted December 9, 2017 up schimb cu chitară acustică de valoare apropiată + - diferențe
Recommended Posts