www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Defectiune Delay

Makkos

Recommended Posts

Revin asupra topicului cu precizarea ca pedala nu s-a reparat !

Am avut si niste discutii cu fostul proprietar care DIn NOU nu vrea sa ajunga la nicio intelegere !

Fostul proprietar este asa numitul "mihubrave" chitaristul formatiei "Stillborn", prin urmare, nu recomand nimanui sa cumpere de la el . Am vorbit si cu el si cum nu a ajuns la nicio intelegere ....

Printre vorbele lui au fost doua ce mi-au arata niste lucruri: mi-a zis sa vand pedala asa cum e la bani pe care i-am dat eu lui ! (n-as face asa ceva niciodata ! ) si apoi mi-a spus ca pedala nu merge decat prin bucla de efecte , fapt ce mi se pare o prostie ( pentru ca muulte ampuri nu au bucla de efecte si sincer...mai am 3 pedale analog si merg perfect direct pe Input , nimeni din cei care au vazut-o n-au mai spus de asa ceva , in instructiuni scrie clar : Chitara - efect - Input-ul Amplificatorului )

Ne ajungand la nicio intelegere cu el ...va intreb sa... mai bine zis va rog sa-mi spuneti de unde as putea sa i-au o schema a circuitelor pedalei...sau daca ma puteti ajuta cu un link sau un document ( .pdf .. orice ) cu schema as fi foarte recunoscator ....

Multumesc anticipat !

Esti tare!

De dragul discutiei,

1. Trupa se numeste STEELBORN ( https://www.facebook.com/steelborn.ro) si te invit la concertele noastre ( numai sa ma anunti sa te trec la intrare pe tine si cu cine vei dori sa vii)!

2. Daca imi aduc eu bine aminte discutia, Ti-am precizat ca pedala nu este stricata ci doar nu o folosesti tu cum trebuie si atunci ti-am spus sa o vinzi. Ulterior in discutie am aflat ca ai fi dat-o la un electronist si am rectificat sa nu o mai vinzi ca nu stiam daca mai este ok sau nu, iar sa iti returnez banii dupa 6 luni ( sau oricand altcandva) este exclus pentru ca, din cate stiu, nu sunt magazin cu factura. Si asa ti-am dat-o la jumatate din pret, cum dau marea majoritate a instrumentelor ( si crede-ma ca am vandut si o sa mai vand foarte multe), dar asta nu justifica faptul ca nu stii sa o folosesti. Si mai imi aduc aminte ca mi-ai spus sa iti returnez jumatate de suma si sa ramai cu pedala defecta.....COME ON!!!!!!

3. Iti repet, invata sa folosesti efectele ( sau orice fel de instrument) SI mai ales documenteaza-te inainte sa cumperi ceva ca numai tu o sa ai de pierdut.

4. E urat cand faci asemenea discutii, mai ales despre persoane nepotrivite. Sau puteai macar sa ma instiintezi, ca sa am si eu dreptul de a ma apara cand se spun lucruri urate despre mine si produsele mele!

Rock On!

Da, la majoritatea pedalelor dioda e pusa in paralel inceputul circuitului. Dar la majoritatea e pusa dupa LED, inainte de circuit. Si da, e atat de usor sa o arzi incat chiar poti zice ca e acolo ca sa ajungi la service.

Respectiv da, ai dreptate si cu treaba cu scurtcircuitarea.... dar atunci cand am patit eu treaba, nu a fost nici un scurtcircuit... dioda a crapat (la propriu) in doua. Banuiam ca asta e cazul pentru toate - dar greseam. Respectiv, da, e supracurent.

Nu este la majoritatea pedalelor . la ecl emai multe am gasit dioda serie .

Pe de alta parte dioda paralela cred ca nu-i dioda redresoare .

Cred ca este Bipolar Suppressor Diode !