Mihai Dănciulescu Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Revin asupra topicului cu precizarea ca pedala nu s-a reparat ! Am avut si niste discutii cu fostul proprietar care DIn NOU nu vrea sa ajunga la nicio intelegere ! Fostul proprietar este asa numitul "mihubrave" chitaristul formatiei "Stillborn", prin urmare, nu recomand nimanui sa cumpere de la el . Am vorbit si cu el si cum nu a ajuns la nicio intelegere .... Printre vorbele lui au fost doua ce mi-au arata niste lucruri: mi-a zis sa vand pedala asa cum e la bani pe care i-am dat eu lui ! (n-as face asa ceva niciodata ! ) si apoi mi-a spus ca pedala nu merge decat prin bucla de efecte , fapt ce mi se pare o prostie ( pentru ca muulte ampuri nu au bucla de efecte si sincer...mai am 3 pedale analog si merg perfect direct pe Input , nimeni din cei care au vazut-o n-au mai spus de asa ceva , in instructiuni scrie clar : Chitara - efect - Input-ul Amplificatorului ) Ne ajungand la nicio intelegere cu el ...va intreb sa... mai bine zis va rog sa-mi spuneti de unde as putea sa i-au o schema a circuitelor pedalei...sau daca ma puteti ajuta cu un link sau un document ( .pdf .. orice ) cu schema as fi foarte recunoscator .... Multumesc anticipat ! Esti tare! De dragul discutiei, 1. Trupa se numeste STEELBORN ( https://www.facebook.com/steelborn.ro) si te invit la concertele noastre ( numai sa ma anunti sa te trec la intrare pe tine si cu cine vei dori sa vii)! 2. Daca imi aduc eu bine aminte discutia, Ti-am precizat ca pedala nu este stricata ci doar nu o folosesti tu cum trebuie si atunci ti-am spus sa o vinzi. Ulterior in discutie am aflat ca ai fi dat-o la un electronist si am rectificat sa nu o mai vinzi ca nu stiam daca mai este ok sau nu, iar sa iti returnez banii dupa 6 luni ( sau oricand altcandva) este exclus pentru ca, din cate stiu, nu sunt magazin cu factura. Si asa ti-am dat-o la jumatate din pret, cum dau marea majoritate a instrumentelor ( si crede-ma ca am vandut si o sa mai vand foarte multe), dar asta nu justifica faptul ca nu stii sa o folosesti. Si mai imi aduc aminte ca mi-ai spus sa iti returnez jumatate de suma si sa ramai cu pedala defecta.....COME ON!!!!!! 3. Iti repet, invata sa folosesti efectele ( sau orice fel de instrument) SI mai ales documenteaza-te inainte sa cumperi ceva ca numai tu o sa ai de pierdut. 4. E urat cand faci asemenea discutii, mai ales despre persoane nepotrivite. Sau puteai macar sa ma instiintezi, ca sa am si eu dreptul de a ma apara cand se spun lucruri urate despre mine si produsele mele! Rock On! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Da, la majoritatea pedalelor dioda e pusa in paralel inceputul circuitului. Dar la majoritatea e pusa dupa LED, inainte de circuit. Si da, e atat de usor sa o arzi incat chiar poti zice ca e acolo ca sa ajungi la service. Respectiv da, ai dreptate si cu treaba cu scurtcircuitarea.... dar atunci cand am patit eu treaba, nu a fost nici un scurtcircuit... dioda a crapat (la propriu) in doua. Banuiam ca asta e cazul pentru toate - dar greseam. Respectiv, da, e supracurent. Nu este la majoritatea pedalelor . la ecl emai multe am gasit dioda serie . Pe de alta parte dioda paralela cred ca nu-i dioda redresoare . Cred ca este Bipolar Suppressor Diode ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Dănciulescu Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 I rest my case! http://tinypic.com/player.php?v=wap05g&s=6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts