www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Workshop-Uri La Casa Studentilor Timisoara 2012


Solarograma
 Share

Recommended Posts

Fericire mare, dupa ce acum doi ani am reusit sa facem o saptamana faina de workshopuri cu Horia Crisovan, Ovidiu Mihaita, profesorul Ovidiu Papana si multi altii, iaca anul acesta am reusit sa o comitem din nou, dupa programul:

 

Luni 26 noiembrie, de la ora 19.30, cunoscutul muzician Farkas Szilamer va sustine un workshop - concert cuprinzand sitar, sarod, flaut de bambus, fluiere, chitara, voce

Marti 27 noiembrie, incepand cu ora 20, sala 203 gazduieste workshopul de chitara sub coordonarea unuia din profesorii de la care au invatat meserie multi instrumentisti din Timisoara, Grigore Bujor Hariga (Pro Musica).

Miercuri 28 noiembrie, de la ora 19.30, Levente (Levi) Molnar, membru al trupei Burning Table si unul din cei mai completi si competenti instrumentisti, cu o experienta extraordinara (a cantat peste 20 de ani in trupa Survolaj) va sustine workshopul de tobe.

Joi 29 noiembrie, de la ora 20, Mihai (Mtz) Neagoe va asteapta la un workshop de home recording, mixaj si inginerie de sunet. Acesta a studiat Music and media tehnologies la Trinity College din Dublin si este sunetistul celor de la Negura Bunget si Implant pentru refuz.

Cu o pauza de doua zile, seria workshopurilor se incheie duminica, 2 decembrie, de la ora 19.30, in compania muzicianului, compozitorului si producatorului George Hora. Acesta va sustine un workshop in management artistic si label independent.

Evenimentele au loc in sala 203 ( Gong ) a Casei Studentilor Timisoara (B-dul Regele Carol I, Nr. 9), iar intrarea este libera.

Intrucat numarul de locuri este limitat, se fac rezervari si inscrieri pe mail workshop5ccst@yahoo.com in perioada 19 - 25 noiembrie 2012.

 

Am incercat sa fie aiba o arie de acoperire cat mai larga si sa fie cat mai folositoare temele propuse.Va asteptam !

post-4996-0-41192400-1353396150_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.