Guest comandin Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 de curand am vazut un vintage v100 blk, care la prima vedere pare in regula. ideea e ca lp-ul nu are seria unica cum de altfel cred ca ar trebui. ar putea sa fie replica sau exista modele care nu au acea serie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 de curand am vazut un vintage v100 blk, care la prima vedere pare in regula. ideea e ca lp-ul nu are seria unica cum de altfel cred ca ar trebui. ar putea sa fie replica sau exista modele care nu au acea serie? Schimbi Nelamurire ?... Esti nou , ai postat unde nu trebuie , aici e mica publicitate adica vindem cumparam , schimbam chestii . Trebuie sa iti muti intrebarea in locul potrivit . Daca tot suntem aici bine ai venit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Nu la sectia asta, incearca la "Discutii despre echipament"... Asa se unple forumul de prostii, da, cine sa fie atent cand scrie ceva? Unde am nimerit acolo scriu, o citi cineva si poate ma ajuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 il iertam de data asta ca e nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest comandin Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 greseala mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorin Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Am un Vintage V100 comandat din Anglia, "serialul" e un simplu abtibild , care e foarte posibil sa fi cazut sau dat jos de proprietar in cazul chitarei cu pricina. Sunt chitare bune, dar chiar sa se faca si copii, putin probabil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts