whisky Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Vand dublu True Bypass, handmade. L-am folosit citeva luni in pedalboard-ul meu si il dau pentru ca mi-am simplificat foarte mult structura, asezarea si numarul efectelor. Butonul din dreapta "Sw1" trimite semnalul de la chitara cand spre Tuner (LED aprins), cand spre restul pedalelor (LED stins). Butonul din stanga "Sw2" este un True Bypass la jack-urile caruia (j4 si j5) poate fi legat oricare din efectele din lantul de pedale care nu este True Bypass. Cand LED-ul este aprins efectul respectiv va fi activ in lantul de pedale, iar cand LED-ul este stins, efectul respectiv va fi in True Bypass - adica sarit cu totul din schema. La j2 si j3 se va lega pedala sau lantul de pedale de dinaintea efectului care va trebui sa-l trecem prin True Bypass-ul actionat de "Sw2". Din j6 semnalul trece mai departe spre restul pedalelor sau spre amp, asta in functie de locul unde a fost amplasata cutia dublu True Bypass. La prima vedere poate parea complicat, prin urmare am atasat mai jos o schema cu una din variantele in care am folosit eu acest dublu switch cat si diagrama detaliata a ansamblului pedalei. Pedala are pe spate velcro Hook de cea mai buna calitate. Pret fix: 150 ron. Marius: 0727.453.906 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Ofer discount de sarbatori 20% pentru cei mai speciali oameni, chitaristii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyper10n Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ft tare! Loop-ul j2+j3 este on mereu, nu? De cine a fost facuta si cati mA consuma? Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 j1 (input) se conecteaza cind la j0 (adica la tuner), cind la j2 (adica la restul efectelor din pedalboard) prin intermediul Sw1. Altfel spus, jack-urile j2 si j3 sint pentru a conecta efectele dorite inainte de pedala care nu e true bypass si care va fi legata la j4 si j5. Dupa care, prin iesirea j6, semnalul pleaca mai departe spre amplificator sau spre restul de pedale din lant. Amanunt, pont: acest dublu true byapass poate fi folosit strapind j2 si j3 cu un cablu scurt. Device-ul e conceput si construit de mine si consuma doar atit cit au nevoie LED-urile cind sint aprinse, n-are circuite electronice, semnalul trece 100% nealterat - true bypass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 (edited) din momentul asta pina pe data de 24 decembrie 2012, cu cine inchei deal-ul o ia cu 90 ron. intre 26 si 31 decembrie 100 ron, iar dupa revelion va fi 130 ron. Edited December 20, 2012 by whisky Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Azi am batut palma pentru pedala cu un forumist din Cluj. Adjudecat la 90 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Aparatul e in drum spre Cluj-Napoca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whisky Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 A ajuns cu bine, cumparatorul e multumit. Si eu la fel, mersi colegi si rgc si La multi ani! si se poate'nchide. Salutari staff-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts