MrEgo Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Vand un bridge si cheitele care au fost montate pe o chitara Vester Sabage de prin 1991.Cheitele nu sunt prinse cu surub , ci au pin de sustinere(a se vedea in poze).Bridge-ul vine cu suruburile cu care a fost sustinut, 3 arcuri si maneta de tremolo (neoriginala dar care e facuta la fix dupa cea originala). Ca si aspect arata mai vintage, deoarce auriul s-a mai dat jos din cauza timpului. Ca si calitate nu am avut ce sa le reprosez. Pret pachet: 100 ron Conatct: P.M. , babut_c@yahoo.com , tel: 0742-797 050
MrEgo Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 stephanutz ai P.M. am uitat sa precizez ca cheitele sunt in linie!
MrEgo Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 mersi Razvan! au mai ramas doar cheitele care functioneaza perfect - 50 ron
MrEgo Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 cheitele 50 ron, inclus transportul prin posta romana!!!
MrEgo Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Up! cheitele de 20 ani vechime! auriul s-a dus jos in unele portiuni (poze). chitara avea montat tremolo-ul de mai sus, griful fara locking nut, am cantat live asa si cheitele s-au comportat exemplar! 50 ron (inclus pret transport prin posta romana, ajung in 2-3 zile)!!!
Recommended Posts