www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MrEgo

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

4162 profile views
  • RRS

MrEgo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Caut un bridge sau o chitara Hora electrica, nu stiu exact ce nume are, model 1996, voi atasa o poza informativa de pe net. Daca este cineva care doreste sa vanda cu totul, nu doar bridge-ul, as fi interesat, doresc sa-mi reconditionez prima chitara electrica.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: babut_c@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi As dori sa achizitionez un Boss HM-2 Heavy metal . Contact: PM babut_c@yahoo.com
  3. Pret: 0 RON Localitate: Baia Mare Contact: babut_c@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Line6 PocketPod, exclus PocketPod express!
  4. Up! Maine este ultima zi in care acest anunt mai e valabil!
  5. acest anunt este valabil inca 7 zile! AMR 4 zile!
  6. valabil doar POD X3 in stare exceptionala, specificatii aveti aici http://line6.com/legacy/podx3 700 RON, nenegociabil si valabil doar pana in 04.09.2013
  7. Vad ca in magazin pretul trece de 1.100 ron, asa ca las placa la 700 ron sa fie mai accesibil pretul! Placa a fost folosita de maxim 5-6 ori!
  8. Pret: 700 Localitate: Cluj-Napoca Contact: babut_c@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand POD X3 in stare excelenta, nu a fost folosit la repetitii sau cantari ci doar acasa, functioneaza si ca o placa de sunet externa,vine cu manual, cablu usb si alimentatorul original, foarte destept - 700 RON POCKET POD in stare excelenta, achizitionat tot de aici de pe forum, vine cu cablu usb, alimentator - 250 RON Anunt valabil pana in 04.09.2013!
  9. Pret: 800 Localitate: Cluj-Napoca Contact: babut_c@yahoo.com Link producator: http://www.native-instruments.com/en/products/komplete/audio-interfaces/komplete-audio-6/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand placa de sunet externa Native Instruments Komplete Audio 6, achizitionata in luna martie a acestui an, in stare perfecta, folosita de cateva ori! Se livreaza in cutia originala cu toate accesoriile (cablu usb, cd-uri,dvd, manuale). Contact: babut_c@yahoo.com Anunt valabil pana in data de 4.09.2013
  10. SOUND JS OverDrive+ - 200 ron Danelectro -60 ron SoundJS se tine la vanzare doar o saptamana!!!
  11. Pretul la flanger creste la 200 ron si va fi valabil exact O SAPTAMANA, asa ca daca doriti un flanger vintage cu un sunet deosebit va astept!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.