Mihai Souca Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Vand amplificator de chitara Stagg de 20 W cu reverb digital difuzor de 8" grila metalica frontala intrare de impedanta mare pentru instrumente equalizer pe 3 benzi + control parametric pentru medii control volum si amplificare comutator pentru overdrive reverb digital adustabil iesire de casti intrare stereo jack pentru CD/MP3 player greutate 8.9 kg Am gasit un review pe ultimate guitar http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/stagg/20_ga_dr/index.html daca va ajuta cu ceva. Pret: 280 de lei negociabil poza e orientativa. o sa ii fac maine cateva poze si le pun
Msilviu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Daca ai putina rabdare iti i-au eu amp-u Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Mihai Souca Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 minunata poza...puteti uita inchis
Mihai Souca Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 revine la vanzare cu o spirala badass faurita cu grija. mai trebuie retusata ici colo zilele astea 250 lei
Mihai Souca Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 220 de lei accept schimburi . incercati. n'am ce face cu el ca mi'am cumparat inca unu
Stefan OPREA Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 badass spirala;) Up din partea mea pt ingeniozitate artistica;)
Recommended Posts