Popular Post mike_KidLazy Posted November 3, 2012 Popular Post Share Posted November 3, 2012 La un moment dat poate deveni plictisitor sa tot zdrangani la chitara de unul singur prin camera ta. Asa ca am zis sa-mi mai diversific putin activitatile muzicale, ca sa zic asa. Insa, cum timpul nu-mi permite momentan sa cant intr-o trupa, m-am gandit sa caut oameni cu care sa fac colaborari muzicale online. Asa am ajuns sa lucrez cu al nostru coleg de forum Sympthom, care a fost de acord sa-si puna la bataie chitara pentru partea acustica a melodiei "Boulevard Of Broken Dreams" de la Green Day. Asadar, "dupa lupte seculare", care au durat aproape aproape 2 luni de zile (din cauza lipsei de timp si a tot felul de probleme care au aparut in timpul lucrului la cover), in sfarsit, iesim la rampa cu coverul, pe care il puteti viziona aici: De lucrat, s-a lucrat dupa aceleasi principii ca si pana acum - parallel recording, double tracking, tobe, chitara bass si pian facute de mine manual cu VSTi-uri (munca de chinez batran cu 5 tone de rabdare, but it's worth it). Pentru "asamblarea" partilor audio si video, aranjamente, mixaje, chestii de genul, tot eu sunt responsabila, deci eventualele injuraturi, adresati-mi-le mie . Totodata, tin sa ii multumesc lui Sympthom pentru ca a acceptat colaborarea, si sa il felicit cu ocazia asta pentru calmul si perseverenta de care a dat dovada - dupa cum (probabil) stiti, pana nu demult avea probleme cu ritmul, asa ca l-am pus sa inregistreze incontinuu partea lui de chitara, pana cand a iesit ok. NU i-a iesit perfect, dar in orice caz, eu zic ca se vede totusi un progres semnificativ in sensul asta. Initial planuiseram sa avem si voce, insa persoana care ar fi trebuit sa cante deocamdata nu a raspuns... insa proiectul ramane in continuare deschis - daca respectivul va mai dori vreodata sa isi "imprumute" vocea pe track , sau daca se ofera altcineva sa cante cu noi, e binevenit . In incheiere, nu-mi ramane de spus decat un singur lucru: Enjoy (or not)! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 foarte frumos..bravo sympthom..ce pot sa zic..felicitari..si sunt si eu dispus de viitaore colaborari..sa ma anunti ce vrei sa mai faci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 Vad ca, din prea mult entuziasm, am mancat "n"-ul de la "Broken" din titlul topicului ... poate il vede vreun moderator si-l scrie corect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 ):)) ce coveruri mai vreti sa faceti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Imi plac foarte mult initiativele de genul asta. Eu va urez succes si daca mai aveti loc de o persoana, cu siguranta m-as baga si eu, poate pe parte de lead. La mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 3, 2012 Author Share Posted November 3, 2012 (edited) @Hyplink: Deocamdata nu ne-am gandit la ceva anume, insa suntem deschisi la propuneri . Daca ai idei, you're welcome! @Riccardo: Multumim mult si ne bucuram ca-ti place ce-a iesit . Cum sa nu, e loc pentru toti! Ar fi tare sa gasim eventual si un vocal, ceva . EDIT: Apropo, Sympthom, daca imi scapa cumva ceva, poti veni si tu cu completari/precizari etc., meritul e si al tau, nu numai al meu . Edited November 3, 2012 by mike KidLazy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Completari : :rokon: :rokon: Precizari : :rokon: :rokon: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 alright... suna ok... multa bafta in continuare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 (edited) Multumim! Ramane in continuare deschisa ideea de colaborare si cu alti membri de pe-aici. Care mai aveti idei, propuneri, idei de piese pe care sa le cantam, sau daca vrea careva sa puna voce pe melodia de mai sus, va asteptam! Sunt binevenite si alte instrumente (tobe, bass, etc.), nu numai chitare ! EDIT: Multumesc si pentru modificarea titlului. Edited November 5, 2012 by mike KidLazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 Ladies and gentlemen... we've got vocals !!! Vocalul este colegul nostru de forum comanel, care s-a oferit voluntar sa cante pentru noi . Dupa spusele lui, Not my best voice, dar nah, alta n-am insa noi credem ca n-a iesit rau deloc, si ca da piesei un feel aparte, original. Asadar, iata noua versiune de "Boulevard Of Broken Dreams"! Enjoy (or not)! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts