Guest Dorel Daniel Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Un prieten de-al meu in varsta de 20 de ani cauta trupa in bucuresti (dar nu are internet momentan). Genul abordat ar fi heavy metal, hard-rock, glam, thrash. Pentru mai multe detalii il puteti suna la numarul 0727522357. Multumesc anticipat
ValeChitara Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Daca vrei ca prietenul tau sa gaseasca o trupa at fi bine sa specifici un oras...
Alin N Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Valeriu, nu vreau sa fiu rau dar Un prieten (...) cauta trupa in bucuresti (...)
crichton Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Un prieten de-al meu in varsta de 20 de ani cauta trupa in bucuresti (dar nu are internet momentan). Genul abordat ar fi heavy metal, hard-rock, glam, thrash. Pentru mai multe detalii il puteti suna la numarul 0727522357. Multumesc anticipat Dorele, sa-i spui lu pretenashu tau ca e cel mai nesimtit om de pe planeta. Am stabilit miercuri cu el sa ne vedem duminica, iar de vineri pana duminica n-a mai raspuns la niciun telefon sau mesaj.. Putea sa-mi raspunda si sa-mi spuna ca nu-l mai intereseaza.. Deh, Pompiliu la puterea miliardelor..
Recommended Posts