marcianpetrescu Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 SANTANA - "MOONFLOWER" - 25 DE ANI DE LA LANSAREA ACESTUI ALBUM LEGENDAR ! In aceasta seara - LUNI 8 octombrie 2012, de la ora 21:00, revin pe www.radiolynx.ro cu o noua emisiune POVESTILE BLUESULUI, dedicata unui nou capitol din cariera marelui muzician CARLOS SANTANA. Sub titulatura "FUZIUNI MEMORABILE DE BLUES, LATIN-ROCK si JAZZ" , o sa aveti ocazia sa ascultati un album legendar - MOONFLOWER(1977), ramas pana in prezent, la 25 de ani de la lansarea lui, o realizare de exceptie in discografia marelui chitarist, compozitor si lider de formatie.
soniaxl Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Eu m-am nascut deodata cu albumul si tot calculam ....oare sa am doar 25 de ani !!!????? Nop , din pacate pt mine sunt 35 . Oricum un mare muzician 1
andjar Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Corect .Deci se implinesc 25 de ani de la aniversarea de 10 ani a albumului. 1
marcianpetrescu Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 MY BAD !!!! am facut postarea la repezeala.... ca mergea atat de prost netul.... ca mi-era teama ca nu reusesc sa postez... S-AU IMPLINIT 35 DE ANI de la lansarea acestui album ! deci... mii de scuze... sper ca v-a placut emisiunea de aseara. data viitoare nu mai fac greseli...
Recommended Posts