marcianpetrescu Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 SANTANA - "MOONFLOWER" - 25 DE ANI DE LA LANSAREA ACESTUI ALBUM LEGENDAR ! In aceasta seara - LUNI 8 octombrie 2012, de la ora 21:00, revin pe www.radiolynx.ro cu o noua emisiune POVESTILE BLUESULUI, dedicata unui nou capitol din cariera marelui muzician CARLOS SANTANA. Sub titulatura "FUZIUNI MEMORABILE DE BLUES, LATIN-ROCK si JAZZ" , o sa aveti ocazia sa ascultati un album legendar - MOONFLOWER(1977), ramas pana in prezent, la 25 de ani de la lansarea lui, o realizare de exceptie in discografia marelui chitarist, compozitor si lider de formatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soniaxl Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Eu m-am nascut deodata cu albumul si tot calculam ....oare sa am doar 25 de ani !!!????? Nop , din pacate pt mine sunt 35 . Oricum un mare muzician 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Corect .Deci se implinesc 25 de ani de la aniversarea de 10 ani a albumului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 MY BAD !!!! am facut postarea la repezeala.... ca mergea atat de prost netul.... ca mi-era teama ca nu reusesc sa postez... S-AU IMPLINIT 35 DE ANI de la lansarea acestui album ! deci... mii de scuze... sper ca v-a placut emisiunea de aseara. data viitoare nu mai fac greseli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts