Guest Nasuke Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Asa deci e un tip pe youtube care canta foarte misto pe bass si imediat ce am ascultat compozitia a lui nu m-am lasat pana nu am tras un minim de chitara peste ea. http://www.youtube.com/watch?v=vY_jc0ZIMXI
Adi M Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Pfoai, să-mi trag palme, cît e de reușit! Și mă refer în principal la partea ta (că na, sînt chitarist și am tendința să apreciez mai mult chitara decît basul...). Foarte, foarte mult îmi place și nu seamănă deloc cu ce ai mai pus pe aici, în sensul că e mult mai bun, aproape că nu zici că e același chitarist Felicitări din partea mea și un mare respect!
Guest Nasuke Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Eh am mai pus o singura chestie aici. Eu fac tot ce imi trece prin cap. Am niste piese care combina flamenco cu oriental si etc
Riccardo Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 (edited) Foarte tare! I-ai trimis-o si tipului care a pus filmarea originala? Chiar sunt curios daca lui ii place Edited September 29, 2012 by Riccardo
Guest Nasuke Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 A pus ca video response la original. Acum vedem daca zice ceva sau nu
Recommended Posts