bach Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cumpar una dintre dozele acestea pt bridge pos. Dimarzio X2N, SD Dimebucker, D-Activator X, SD Invader. Astept oferte!
Guest Nasuke Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cam ciudat ca ai si dimbucker pus acolo. Celelalte se aud mai clar/classic pe cand dimebuckeru ala are un ton extrem Si vezi ca au la magazinuldemuzica daca ai bani si vrei sa iei noi (Scuze de offtopic)
bach Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Cam ciudat ca ai si dimbucker pus acolo. Celelalte se aud mai clar/classic pe cand dimebuckeru ala are un ton extrem Si vezi ca au la magazinuldemuzica daca ai bani si vrei sa iei noi (Scuze de offtopic) Nu stiu cat de clasic e X2N( care din cate stiu e cea mai high output doza de la dimarzio, pana acum), iar invader-ul iar nu e foarte "bland" ... merci de pont totusi, sunt multe site-uri cu doze noi, eu as vrea ceva second ca diferenta nou/second e destul de mare la pret
Guest Nasuke Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 In acest video pe la minutul 12 sunt toate cele 12 doze comparate pe un riff si se aude doar chitara. Sau poti sa asculti de la inceput cu tot
bach Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 stiu clipul, stiu ce zici, diferente clar sunt intre ele ca voicing dar toate sunt "hot"
Recommended Posts