Guest acis Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Am primit de foarte curand cateva DVD-uri trimise de un coleg de pe forum. A fost o scurta discutie la un moment dat si sincer am fost placut surprins cand am primit coletul. Multumesc S0rin ... am apucat sa brows-uiesc DVD-urile si sincer sunt fenomenale! Asa cum am convenit cu S0rin voi face la randul meu gestul pe care l-a facut el pentru mine. O copie integrala a DVD-urilor o voi face si o voi da unui doritor care la randul sau as dori sa faca la fel. DVD-urile sunt exclusiv legate de blues continand parte seria Blues Martin Scorsese precum si alte episoade super meseriase din blues history ... in cateva cuvinte: - GodFathers and Sons - Feel like going home - The soul of a Man - Wim Wenders - The Road to Memphis - Richard Pearce - Lighning in a bottle - SRV Live in Montreaux - SRV Live '82 - BBKing Live by request - Blues Collection Contact pe PM e cel mai indicat.
gibsonman Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 too bad ca e ilegal sa copiezi materiale si sa le dai.in rest sunteti niste bomboane toti.
marcel Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 too bad ca e ilegal sa copiezi materiale si sa le dai.in rest sunteti niste bomboane toti. k tu n-ai copiat nimic niciodata...
Recommended Posts