• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   22/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Sintem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
Followers 0
freemugur

cumpăr
Cumpar Tobe Acustice/electronice

5 posts in this topic

!!!! ROG SERIOZITATE !!!!

 

Cumpar Tobe acustice/electronice. Pentru tobe clasice trebuie sa fie set complet(TOBA MARE, PREMIER, 2 TUMURI, CAZAN, PEDALA, FUSS, 3 STATIVE DE CINELE PT RIDE SI 2 DE CRASH+ CINELE: RIDE + 2 CRASH + HI-HAT.

 

AS PREFERA SA AIBA TOATE SURUBURILE FARA ZGARIETURI , IMPROVIZATII SI UZURI EVIDENTE.!!!!!

 

MARCI PREFERATE IN ORDINE: TAMA, PEARL, YAMAHA, SONOR

MARCI DE CINELE: SABIAN, ZILDJIAN.

ASTEPT OFERTE

MULTUMESC

 

BUGET: 500-600 EUR

CONTACT: freemugur@yahoo.com sau(0722.627.723)

Bogdan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare,set Tama Imperial star,negru,fete remo toate corpurile,impecabile,nu au fost folosite decat de maxim 6 ori intr-un an.

Set format din;

-toba mare-22''

-tomuri-2( 12-13'')

-cazan -16''

-premier -14''

STATIVE;

-stativ fus

-stativ prem.

-stativ cinel boom sau drept

-stativ cinel girafa

-stativ cinel girafa (marca basix f.profi)

Mentionez ca toate sunt Tama,cu exceptia stativului cinel Basix, si ca vor veni insotite de ambalajul original(cutii carton)

CADOU,pt setul achizitionat integral ...o percutie Darbuka Meinl,set periute,cheie acordat,set bete,chiar si transport gratuit pe o distanta de 150 km fata de Cluj dus-intors.

Rel.tel.0740.773.701 sau ... cristiantudor72@yahoo.com.

 

RESPECT!

Share this post


Link to post
Share on other sites

!!!! ROG SERIOZITATE !!!!

 

Cumpar Tobe acustice/electronice. Pentru tobe clasice trebuie sa fie set complet(TOBA MARE, PREMIER, 2 TUMURI, CAZAN, PEDALA, FUSS, 3 STATIVE DE CINELE PT RIDE SI 2 DE CRASH+ CINELE: RIDE + 2 CRASH + HI-HAT.

 

AS PREFERA SA AIBA TOATE SURUBURILE FARA ZGARIETURI , IMPROVIZATII SI UZURI EVIDENTE.!!!!!

 

MARCI PREFERATE IN ORDINE: TAMA, PEARL, YAMAHA, SONOR

MARCI DE CINELE: SABIAN, ZILDJIAN.

ASTEPT OFERTE

MULTUMESC

 

BUGET: 500-600 EUR

CONTACT: freemugur@yahoo.com sau(0722.627.723)

Bogdan

 

post-19114-0-72105300-1347552986_thumb.jpgPentru poze sunati sau trimiteti mail!Nu stiu de ce nu s-au incarcat!!

 

 

De vanzare set tobe TRAPS Made in England.Este pe sistem rack si are in compunere: toba mare 20" cu fata noua Remo Powerstroke3; tom 10", 12", 14" fete noi Remo coated Ambassador.Are deasemenea inclus in rack doua stative de cinel multifunctionale.La fel si stativul de toba mica!!!

Ocupa spatiu redus,atat la transport cat si pe scena!!!

Pret 2000 ron.Urgent!!!Tel. 0744780399 .Se pot transforma si in tobe electronice.Au si set de mesh head care se vinde separat cu triggere, cabluri si modul Yamaha tmx.Pret discutabil!!!!!Sunati la 0744780399 si poate ne intelegem.....sigur o sa ne intelegem!!

Edited by tataye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,ai spus ca se pot transforma ºi în tobe electronice,cu modul yamaha tmx. Sunt curios,ai vrut sa scrii cumva DTX? Si as vrea daca poti sa-mi specifici exact modelul,pt ca eu caut un model anume de modul yamaha. Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.