Arthur Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Cu ocazia achiziționãrii noului microfon Senheiser e845 S de aici de pe forum, am înregistrat (homerecording) un cover dupã HIM. Vocile sunt trase peste un backingtrack cu microfonul mai sus numit - preamp Behringer Tube Ultragain mic200 - placa audio onboard pc dell optiplex gx270. I hope you'll enjoy it. HIM - Killing Loneliness - cover.mp3 4
blackfire Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 not bad at all. si e fain ca te-ai incumetat la piesa asta, in ciuda parerii pe care unii o au despre him... da un semnal cand mai ajungi prin bucale. poate ne gasim la o bere / un jam... bafta! 1
Arthur Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Mulțumesc pt. aprecieri Blackfire. Îmi place piesa, e una din preferatele mele de la HIM. În București ajung destul de rar, dar am să țin cont de oferta ta și am să te anunț cu siguranță când vin, aș fi încântat să stăm la o poveste și/sau un jam (vedem noi atunci ) Until then, baftă și ție!
Guest AlinMetallica Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Din cate imi amintesc era "venomous" nu "very first" la primul vers din refren. In rest, e foarte bun cover-ul. Nu are chiar feeling-ul pe care il pune ville de obicei in cantat, dar restul e foarte-foarte ok.
soniaxl Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Foarte fain , spune unu care a ascultat mult HIM , The Reaper (acustic) is still my favourite 1
Arthur Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Thanks guys, @AlinMetallica - întradevăr, ai dreptate, e "venomous" nu "very first" la primul vers din refren, dar intenţionat am schimbat primul vers din refren
Pleasca Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Bai omule, super tare ce ti-a iesit asteptam si alte coveruri de la HIM ?
Recommended Posts