Guest Ștef Ștefan Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Salu sunt vocalist de ceva timp si vreau intr-o trupa .. am mai cantat si cu alti oameni dar ... sincer nici eu nu stiu ce s-a intamplat de nu mai cant cu ei sunt un tip de treaba am 15 ani am trecut in anul asta(2012) clasa a9a si nu va speriati ca nu o sa am timp de repetitii o sa am destul timp daca sunteti interesati cautatima la 0735867733 up !
aliorneicev Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 nu crezi ca ai spus cam putine lucruri despre tine?
Guest Casandra Vasilescu Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Hello :)Trupa ADDICTIVE din Bucuresti cauta vocalist/a. Sunt o trupa de Indie Hard Rock cu influente Progressive si combinatii de Dubstep (Un fel de Electro-Rock putin diferit). Sunt interesati ca vocalistul/a (pe langa o voce buna) sa aiba volum in voce, atitudine scenica si imaginatie bogata (adica ne asteptam ca acesta/aceasta sa compuna linia melodica pentru voce cat in unele cazuri si versuri) Ca informatie suplimentara toti membrii trupei avem in jur de 16-17 ani si repetam la Piata Muncii (sala de repetitii este la aprox. 10 min. de metrou) In plus au si experienta scenica datorata a 3 concerte sustinute precedent. Vocalistul/a ar trebui sa pregateasca pentru auditie urmatoarele cover-uri: Guns 'N' Roses - Don't Cry Guns 'N' Roses - Knocking On Heaven's Door Pink Floyd - Another Brick In The Wall Lady Antebellum - Need You Now Adele-Rolling in the deep/Set fire on rain/melodie la alegere daca esti interesat trimite un mail la adresa octaviantaborsky@gmail.com poti asculta un demo (inregistrat NEprofesional) pe facebook-ul trupei : http://www.facebook.com/addictiveromania
produs de cluj Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 pentru ca am avut curiozitatea sa deschid linkul si sa vad demo-ul permite-mi cateva observatii: am ascultat doar piesa de la Guns'n'roses... am observat (nu numai la tine) ca e foarte tentant pentru soliste sa atace piese de rock si metal cantate original de solisti cu voci inalte (specifice genului). chiar daca ar atinge corect notele, lipseste ceva absolut esential. orice ar face, vocile tot efeminat suna. vad soliste cantand robbie williams, led zepelin, deep purple, deff leppard... si nu falseaza, dar le tradeaza timbrul. am convingerea ca atunci cand faci un cover, trebuie sa ,,imiti" voci de acelasi sex cu al tau. inca o patima in care cad multi solisti (nu numai tu) este sa schimbe gama din care canta in timpul melodiei. cand nu le mai convine inaltimea notelor, coboara un ton mai jos, apoi iar urca cand vine strofa, la refren iar coboara... asa nu merge! daca e sa schimbi gama, o schimbi de la bun inceput, numai atunci trebuie sa fii atenta pana unde coboara melodia, pentru ca te inecai la notele mai joase acolo. cand faci un cover, incearca sa iti alegi piese pe care sa le poti canta cap-coada in gama originala. doar sunt zeci de mii de piese si sigur iti gasesti ceva. daca tii neaparat sa canti o piesa si nu o poti in gama originala, ridica-o / coboar-o toata cu un semiton/ton si incearca asa. daca nici asa nu iese, probabil ca ar trebui sa ii dai pace la acea piesa si sa incerci alta. parerea mea este ca decat sa o busesti pe o superpiesa, mai bine alegi o piesa mai putin cunoscuta dar pe care sa o canti confortabil. spor la cantat!
Guest Ștef Ștefan Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 De nevoie bag si screamo dar prefer clear ! up up
Recommended Posts