www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest miriapod
Posted

in concluzie maine se tine ca de obicei?

coz i've got some fresh meat :)

Guest domnul Rig
Posted

Bai m-as baga si eu la niste coveruri de-alea de aur, dar numai daca mai sunt si d-alde patrucorzi si tirabambum.

Guest Baumwolle
Posted

Madoka says she wants to come too! :)

Posted

De data asta lucrurile s-au miscat intr-adevar. Au fost aproximativ 3 ore de jam din care nu puteau lipsi Burb si (ca pe vremuri) Vlad. :)

Multumesc tuturor celor prezenti si in special lui Ilun care a adus basistul si Vlad care a adus tobarul. Fara ei, distractia nu ar mai fi fost aceeasi.

Posted (edited)

thnx dud, sory ca nu m-am bagat si ca n-am mai venit si cu tobar...next time sper...oricum, de venit clar mai vin la asa ceva ca iese anarhie mare cum imi place :)

si thnx lui Robass (el e omu cu pricina mentionat d cyfer)

Edited by ilun
Guest Monoxide
Posted

Am si eu o intrebare... se poate canta si cu backing tracks? :)

Guest Monoxide
Posted

Pai da... CD Audio, super tare, o sa vin si eu in curand, poate chiar martea viitoare :)

Guest domnul Rig
Posted

Se poate sa stabilim dinainte niste piese oarecare pe care sa le cantam? Nu de alta, da' improvizatiile astea de 30 de minute sunt cam obositoare pentru public.

Guest miriapod
Posted

pai daca or sa fie tobari si basisti.. why need a backingtrack?

iar lista cu melodii <> jam session = naspa

din ce m-am uitat prin sala, publicul era plin de cunoscatori, asa ca nu cred ca stilul curent e obositor :)

ah si felicitari pentru marti oamenilor care-au gemuit :)

Guest domnul Rig
Posted

Mda, ma rog, jam session, dar nici chiar "alte guri, aceeasi gama".

Posted

Salut!

Cred ca e o idee buna asta cu lista de piese pe care le stim. Cine doreste poate posta o lista restrinsa cu piesele pe care le poate interpreta. Asa va puteti grupa pe genuri si cunostinte comune.

Improvizatiile lungi ce au la baza doar o progresie de acorduri si (poate) o tema, au si ele farmecul lor. Este insa greu sa stii cind sa te opresti. Recomand celor care sunt pe scena sa se opreasca atunci cind simt ca au spus tot pentru o anumita bucata de jam.

Semne cum ca improvizatia voastra devine "obositoare" pentru public.

1. publicul incepe sa discute dezinteresat de scena :)

2. publicul rade zgomotos B)

3. publicul incepe sa paraseasca incinta :(

4. barmanul vine si-ti spune sa te opresti :)

5. cineva iti scoate amplificatorul din priza :)

Posted (edited)

ma bag si eu martea viitoare.. vin cu sculele, numa sa-mi explice si mie unu cum ajung din Nicolae Grigorescu (metrou) la Big Mamou... si nu in ultimul rand, cu ce ma intorc.. (tre sa ajung inapoi in camin pe Energeticienilor nr. 9-11) .. astept un PM.. mersi mult !

Edited by comanel
Guest Mircea19
Posted

pai metrou pana la unirii... si 123 de la unirii pana acasa:)

Posted

..apropo d lista cu piese ...tin ff bine minte d la fostul jam...ca la un moment dat ( dupa c instalasem sculele) , cyfer imi spune: "burb esti gata sa incepem?" ( mentionez ca eu ma asteptam sa cant dupa cyfer....dar asa a fost ff frumos) ; la care eu ff mirat intreb: " ca cantam ? " la care cyfer : "Blues!!!" ...si atunci norii d mister din creierasul meu s-au imprastiat .....dar si lista cu piese este o varianta :))) :)

Guest domnul Rig
Posted

Pai ce ziceti de (off the top of my head)... AC/DC - You Ain't Got A Hold On Me?

Guest domnul Rig
Posted
:) Atunci ne vedem saptamana viitoare. Roac!
Guest domnul Rig
Posted

Maine se tine dupa obiceiu, nu?