Guest miriapod Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 in concluzie maine se tine ca de obicei? coz i've got some fresh meat
Guest domnul Rig Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Bai m-as baga si eu la niste coveruri de-alea de aur, dar numai daca mai sunt si d-alde patrucorzi si tirabambum.
ilun Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ati pus-o ca ma bag!!! ...vin si cu scule ca vin direct d la repetitie
cyfer Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Ok, vad ca sunt ceva doritori Basisti, tobari? Anyone? Vreo sectie ritmica pe undeva sa-i ajute pe chitaristi sa se sparga in figuri? Eu ma pot ocupa de partea de bas daca e nevoie, dar cineva trebuie sa aduca un bas, ca inca n-am
Burb Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 se pare ca as venin si eu cu chitara .. ...traiasca !
cyfer Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Ok, se pare ca pentru seara asta se anunta chestiuni interesante. Eu am plecat spre Mamou.
Burb Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 chiar fff misto a fost......asa da seara ....f tare ....sper ca a placut la toata lumea...
cyfer Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 De data asta lucrurile s-au miscat intr-adevar. Au fost aproximativ 3 ore de jam din care nu puteau lipsi Burb si (ca pe vremuri) Vlad. Multumesc tuturor celor prezenti si in special lui Ilun care a adus basistul si Vlad care a adus tobarul. Fara ei, distractia nu ar mai fi fost aceeasi.
ilun Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 (edited) thnx dud, sory ca nu m-am bagat si ca n-am mai venit si cu tobar...next time sper...oricum, de venit clar mai vin la asa ceva ca iese anarhie mare cum imi place si thnx lui Robass (el e omu cu pricina mentionat d cyfer) Edited October 11, 2006 by ilun
Guest Baumwolle Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Pun cu intarziere cateva poze facute marti seara... jam_w_cyfer_10oct.rar
Guest Monoxide Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Am si eu o intrebare... se poate canta si cu backing tracks?
cyfer Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Se poate, dar trebuie sa vii tu cu scula care-ti face backing track, o bagi prin mixer si ai in monitoare control. Sau daca vii cu CD, lucrurile sunt mai simple... @Baumwolle : Multumesc pentru poze!
Guest Monoxide Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Pai da... CD Audio, super tare, o sa vin si eu in curand, poate chiar martea viitoare
Guest domnul Rig Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Se poate sa stabilim dinainte niste piese oarecare pe care sa le cantam? Nu de alta, da' improvizatiile astea de 30 de minute sunt cam obositoare pentru public.
Guest miriapod Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 pai daca or sa fie tobari si basisti.. why need a backingtrack? iar lista cu melodii <> jam session = naspa din ce m-am uitat prin sala, publicul era plin de cunoscatori, asa ca nu cred ca stilul curent e obositor ah si felicitari pentru marti oamenilor care-au gemuit
Guest domnul Rig Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Mda, ma rog, jam session, dar nici chiar "alte guri, aceeasi gama".
cyfer Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Salut! Cred ca e o idee buna asta cu lista de piese pe care le stim. Cine doreste poate posta o lista restrinsa cu piesele pe care le poate interpreta. Asa va puteti grupa pe genuri si cunostinte comune. Improvizatiile lungi ce au la baza doar o progresie de acorduri si (poate) o tema, au si ele farmecul lor. Este insa greu sa stii cind sa te opresti. Recomand celor care sunt pe scena sa se opreasca atunci cind simt ca au spus tot pentru o anumita bucata de jam. Semne cum ca improvizatia voastra devine "obositoare" pentru public. 1. publicul incepe sa discute dezinteresat de scena 2. publicul rade zgomotos 3. publicul incepe sa paraseasca incinta 4. barmanul vine si-ti spune sa te opresti 5. cineva iti scoate amplificatorul din priza
comanel Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 (edited) ma bag si eu martea viitoare.. vin cu sculele, numa sa-mi explice si mie unu cum ajung din Nicolae Grigorescu (metrou) la Big Mamou... si nu in ultimul rand, cu ce ma intorc.. (tre sa ajung inapoi in camin pe Energeticienilor nr. 9-11) .. astept un PM.. mersi mult ! Edited October 14, 2006 by comanel
Guest Mircea19 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 pai metrou pana la unirii... si 123 de la unirii pana acasa:)
Burb Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ..apropo d lista cu piese ...tin ff bine minte d la fostul jam...ca la un moment dat ( dupa c instalasem sculele) , cyfer imi spune: "burb esti gata sa incepem?" ( mentionez ca eu ma asteptam sa cant dupa cyfer....dar asa a fost ff frumos) ; la care eu ff mirat intreb: " ca cantam ? " la care cyfer : "Blues!!!" ...si atunci norii d mister din creierasul meu s-au imprastiat .....dar si lista cu piese este o varianta ))
Guest domnul Rig Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pai ce ziceti de (off the top of my head)... AC/DC - You Ain't Got A Hold On Me?
cyfer Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Din cauze de fotbal si frig, evenimentul din aceasta marti va fi mai scurt. Jam-sessionul va fi doar intre orele 20:00 si 21:30. dupa care se va viziona meciu Steaua - Real Madrid.
Guest domnul Rig Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Atunci ne vedem saptamana viitoare. Roac!
Burb Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 tocmai am vb cu lambrino ) ( suntem colegi d fac.) si cica vine si el...si s-ar putea si eu ...asa ca o sa fie misto..
Burb Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 vin ...cine mai vine??am inteles ca o sa avem si tobar!!! ( asa zicea lambrino ca cica vine si doru...parca )
cyfer Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dap, cu mentiunea ca probabil va fi un eveniment consistent, fiind inclus in programul de sarbatorire a celor 2 ani de RGC.
Recommended Posts