www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Anemic Disco Cauta Clapar Sau Chitarist In Brasov


ionutzkjk
 Share

Recommended Posts

Cautam, un clapar cu synth sau un chitarist cu multe efecte din Brasov.

 

 

Suntem trupa Anemic Disco si vrem sa adaugam ceva sintetizator/sound moody-electric melodiilor noastre. Cautam un om cu scule proprii, deschis, creativ, si cel mai important: original. In gandire, in idei, in muzica. Nu avem nevoie de un om cu super skills sau cunostinte astronomice de teorie muzicala. Ce facem noi poate canta orice instrumentist cu doua urechi functionale. E vorba despre acele cateva note muzicale care ii dau unei piese o identitate anume.

 

NU cautam persoane care

toata viata lor au facut coveruri, nu cautam oameni care se cred mari pianisti. Nu vrem oameni indoctrinati de Scoala Populara de Arte (suntem familiarizati cu modul lor de a produce generatii de copy-paste). Cautam doar un tip ok, care sa comunice cu noi, sa se integreze si sa se adapteze stilului nostru si ideilor pe care le avem.

 

De cantat, cantam un post-punk/alternative/brit/elektro rock, mai minimalist, dar foarte alert, cu tot felul de influente de shoegaze, post-rock, synth-rock.

 

Recent, am cantat la Ursus Evolution in Brasov. Melodii proprii avem, concerte viitoare vor fi, perspective de succes sunt probabile.

 

 

Astept sa dati de mine oricand, numai la mailul ionutz.dumi@gmail.com sau 0728625586, sa ne vedem sa discutam, sa veniti la o repetitie, si sa facem ceva interesant. Nu va obositi cu pm-uri pe RGC, pentru ca nu intru foarte des.

 

Salut!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.