www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ionutzkjk

Active Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    Anemic Disco
  • Gear
    Set de tobe Roytek Percussion, schimbat in totalitate aproape.

ionutzkjk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Pret: 250 RON Localitate: Brasov Contact: ionutz.dumi@gmail.com Link producator: http://www.djsuperstore.ro/midi-controller/clape-midi.html?dir=asc&order=price Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Sunt interesat sa cumpar o clapa midi pentru incepatori. Ieftina, usor de folosit si destul de durabila. Cu siguranta voi va pricepeti mai bine decat mine, deci va rog sa va evaluati singuri oferta. M-ar interesa in principal, una din urmatoarele 3 produse (insa sunt deschis si altor propuneri interesante): Alesis V25 - http://www.djsuperstore.ro/alesis-v25.html Novation Launchkey Mini - http://www.djsuperstore.ro/novation-launchkey-mini.html Akai MPK Mini MK2 - http://www.djsuperstore.ro/akai-mpk-mini-mk2.html Pretul maxim pe care il pot oferi este de 250 de RON. Multumesc.
  2. cat ceri pe pedala? si sa-mi trimiti o poza mai ok cu pedala, te rog
  3. Le dai separat? Ma intereseaza crash-ul de 18. Trimite-mi un pm cu pretul si mai multe poze, daca ai. Mersi
  4. Fusurile cu Trade Mark-ul albastru s-au fabricat intre '74 -'79. E drept ca, spre deosebire de astea din ziua de azi (care-s facute din alama), cele vechi se faceau dintr-un aliaj nichel-argint, deci clar sunau mai bine. Dar si atunci, seria 101 era cea mai entry level serie de la ei si erau extrem de ieftine. Super ieftine. Pun pariu ca au fost 120 de euro noi. Deci mi se pare exagerat pretul pe care il ceri. Spor la vanzare, dar nu cred ca o sa-l dai cu pretul asta.
  5. Salut, Vand un crash Zildjian K Dark de 15". Initial a fost de 16", insa a fost crapat si decupat. I-am pastrat insa forma circulara, pt. un sunet mai bun. Sunetul nu a fost afectat prea mult. Si-a pastrat aceeasi tonalitate, caldura si frecventa a sunetului. Doar sustain-ul a scazut un pic. Mai are o zgarietura superficiala pe partea superioara, insa nu afecteaza sunetul cinelului. In rest, arata bine. L-am curatat de cateva ori si sigla e un pic stearsa. Crash-ul se afla in Brasov. Poate fi vazut si testat oricand. Accept schimburi. Ma intereseaza un crash de 18". Telefon: 0728625586 E-mail: ionutz.dumi@gmail.com
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.