Vulgar_display_of_Alex Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Foarte bine! Cred ca mi-ar fi placut sa fie piesa mai jos ca volum, pentru ca in majoritatea timpului te confuzi cu originalul si nu se mai stie care e chitara ta(pe distors ma refer; ai grija ca e o coarda nitel mai sus decat trebuie; se aude in special pe ultima parte la distors). Mi s-a parut ca e interpretata bine:) De asemeni, imi place ca nu e o atmosfera statica, ci pui energie in cantat. Buna treaba.
Guest m1ckey Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Multumesc...despre coarda dezacordata...din moment ce am inregistrat de vreo 4 ori piesa,e posibil sa se fi dezacordat putin..
mike_KidLazy Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) Cum a zis si Vulgar_display_of_Alex, abia daca se aude ceea ce canti tu, mai tare se aude originalul. Oricum, intr-adevar, atitudinea e foarte convingatoare, conteaza mult si asta. Vezi daca poti sa gasesti pe net un backing track, ceva pentru Chop Suey. P.S.: Mi-a placut si ventilatorul ala din spatele tau, se agita si el pe muzica EDIT: Uite un model de backing track, cu voce, cu tot ce vrei. Ai putea sa incerci sa canti pe asa ceva, spre exemplu: Edited August 23, 2012 by mike KidLazy
Guest m1ckey Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ok,multumesc mult,urmatoarele coveruri o sa le fac pe backing trackuri
Recommended Posts