gigimarga Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sal'tare! Scot la vanzare cateva pedale, la preturi rezonabile (zic eu...): 1. Electroharmonix English Muff'n - 550 RON (stare exceptionala) 2. Yamaha Tonebooster TB-1 - 300 RON (booster "vintage") 3. Ibanez Digital Chorus Flanger DCF-10 - 300 RON (efect "legendar", facut celebru de Scott Henderson, parca) 4. Ibanez Session Man II - 300 RON (chorus si distors care pot fi conectate in serie sau in paralel!!!) Ma intereseaza la schimb doar combo-uri mici full-tube (gen Laney Cub 12), delay-uri pricopsite sau efecte vechi de la Boss (XT-2, VB-2, DF-2...). Contact: gigelmargel pe YM! sau PM
Black_gdansk Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) A si ajuns, Totul a decurs perfect, cred ca asa isi doreste orisicine sa decurga o achizitie. Felicitari pentru omenie si respectul de care dai dovada. Pedala s-a ambalat perfect, s-a livrat in timp si a fost tinuta respectiv folosita in conditii normale. Numai bine. Am reusit si cu feedback-ul pe profil Edited August 25, 2012 by Black_gdansk
gigimarga Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 A si ajuns, Totul a decurs perfect, cred ca asa isi doreste orisicine sa decurga o achizitie. Felicitari pentru omenie si respectul de care dai dovada. Pedala s-a ambalat perfect, s-a livrat in timp si a fost tinuta respectiv folosita in conditii normale. Numai bine. Am reusit si cu feedback-ul pe profil Multumesc mult Dan! Ma bucur ca-ti place pedala si ca a ajuns cu bine Si, normal, ma bucur si eu de bani
Recommended Posts