www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
george4you

cumpăr Ma Intereseaza O Clapa Buna!

Recommended Posts

Doresc sa cumpar una din modelele de mai jos la pret bun:

 

 

- Roland RD700GX sau RD700NX

- Yamaha XS7 sau XF7

- Kurzweil PC3X sau PC3K8

- Nord Piano 2 - HA88 sau Nord Stage 2

 

Astept oferte pe e-mail:

ovialexm1@yahoo.com

Edited by george4you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna. Scuze ca imi dau cu parerea, dar paote te ajuta :). Dintre toate modele enumerate de tine mai sus, te-as sfatui sa te feresti de cele 2 Kurzweil. Am detinut una pt scurt timp in Londra, e diferenta ca de la cer la pamant privind calitate materialelor folosite pt constructie, fata seria Kurzweil K2000, 2500, 2500 XS. Daca vrei kurzweil i-ati ce ti-am zis, sunt mult mai ieftine si suna super, iar ca si constructie sunt tancuri.

 

Iar dintre toate modele enumerate de tine mai sus, te-as sfatui sa iei yamaha Motif XS, sau XF daca ai bani...Restul sunt piane electrice, si la revanzare pierzi mult pt ca nu sunt asa cautate. Cat despre motif-urile de sus, o sa le dai ca painea calda daca ai un pret bun. Motif XS este cea mai buna clapa la acest moment raportat performanta per bani. Eu am dat nu de mult un XS 7 cu 1400 si un pic de euro, ca noua. Suna super, si am dat-o doar pt ca vreu XF. pt live are XF niste optiuni care te ajuta un pic mai mult decat XS.

 

O seara frumoasa iti doresc

 

multa sanatate

 

cu respect

 

=mihai=

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mihai mersi mult de sfaturi.

Cel mai mult dintre cele de sus ma intereseaza Roland RD700NX. Stiu ca sunt piane de scena.

A doua varianta ar fi XF7. Daca vrei si tu XF7 poate cumparam impreuna 2 bucati de la vreun magazin din Europa si sunt sigur ca ne da ceva reducere daca cumparam 2 bucati. ce zici?

Mersi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

George, eu unul prefer second hand. In Anglia, si Italia le gasesti chiar si la jumatate de pret fatza de un XF7 nou :). Eu tot timpul cand cumpar o clapa un criteriu important este sa ma gandesc cat as lua pe ea in caz ca vreu sa o vand, sau o sa fiu nevoit sa o dau. Gandeste-te bine, la una an dupa ce o cumperi, clapa ta o vinzi cu maxim 75 % din pretul de achizitie, la 2 ani, cu aprox 65 %, daca mai are garantie, iar dupa trei ani, o gasesti lejer la 40-55 % :). Si mie unul nu imi convine in 2-3 ani sa pierd aprox 1000-1300 euro :D. Asa ca cel mai bine orienteaza-te la second hand, si daca vrei XF si nu e graba, mai asteapta maxim juma de an, in iarna cred ca Yamaha vor scoate ceva super, si preturile la xf vor cunoaste o scadere foarte brusca, ca si in cazul XS :). Multa sanatate

 

cu respect

 

=Mihai=

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nimeni nu poate sti ce o sa scoata Yamaha, insa zvonuri sunt destule, si cel mai probabil, fatza de ultima clapa XF, cred ca seria MOTIF va lua sfarsit. Insa ceea ce va veni, mai mult ca sigur ca va fi construit pe aceeasi platforma, dar cu alt nume, si cea mai notabila noutate, vor fi probabil 8 arpegiatoare simultane fatza de 4 cate sunt acum, cu 8 parti si 8 variatii. Asta ar fi ceva super, ar bate lejer un aranjor, si ce e cel mai fain, ca va avea editor software, ceea ce aranjoarele nu prea au dedicat. Tre sa lucrezi mult si bine ca sa faci un aranjor sa sune ca un workstation. Bineinteles posibil mai mutla memorie flash. Cat despre calitatea sunetului nu cred ca o sa aiba nevoie de imbunatatiri prea mari, serie XS, XF deja suna super ok. Cam asta e parerea mea legat de acest subiect. Multa sanatate

 

cu respect

 

=mihai=

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest sebasta

am un xs 8 !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest rgc_apogee

rolang g1000 la doar 1500 lei si korg tr76 la 2000 lei...ieftine ieftine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bugarin Mitru

am un motif 6 daca te intereseaza la 600 euro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.