TheZKD Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Vand 2 Samson CO3U . La McMusic in momentul de fata costa 500 de lei http://mcmusic.ro/inregistrare/microfoane/samson-c03u-microfon-usb.html , si nici la thomann nu ii mai putin in momentul de fata . Pretul meu este de 400 , transport din partea mea (trimit numai prin fan courier) ! Sunt in stare noua , singurul loc unde se vede umpic ca a fost folosit este unde se prinde de mount . Sunt construite foarte bine nu am avut niciodata nici un fel de problema cu ele , am avut cele mai bune rezultate la instumente acustice si voce . Vinde in cutia originala , cu Sonar Le - un fel de beginners daw , cablu , suport pentru desktop , mount . Sample pot sa pun doar cam la sfarsitul lunii . 1
Guest Razvan Gabriel Moise Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dau la schimb Microfon Behinger C3 + Toate Cablurile Negesare + Phantom Power Behinger daca esti interesat ID: razvaniciultau
TheZKD Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Dau la schimb Microfon Behinger C3 + Toate Cablurile Negesare + Phantom Power Behinger daca esti interesat ID: razvaniciultau Multumesc pentru oferta dar am nevoie de bani . UP ! Poate fi setat mult mai bine ca aici dar suna bine si in acest exemplu : sau aici
TheZKD Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 PRET NOU : 360 RON , transport din partea mea !
TheZKD Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 (edited) Costa 500 de Ron nou , pretul meu este de 320 , chiar nimeni ? Edited January 12, 2013 by TheZKD
TheZKD Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Deci pe langa 320 RON Accept si schimburi in general ma intereseaza efecte pentru chitara , dar poate fi si altceva . Ofertele sa le lasati in PM
TheZKD Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 din ce oras esti? Incepand de luni o sa fiu in Iasi o buna vreme .
TheZKD Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 PRET NOU : 300 RON transportul este suportat de cumparator
Dorin Schengen Chirilescu Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Iti dau eu 200 de lei pe el.. Sunt din Bacau, ajung in iasi des. Smoovie2003 pe messenger.
TheZKD Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 (edited) Microfonul este in stare foarte buna , fara defecte estetice sau functionale , are si manualele si toate accesoriile in cutia originala . Noua este 500 de ron . Pretul ramane 300 sau accept schimb , se pare ca am o oferta care ma tenteaza . Pretul este final fara negocieri . Oferte si contact pe PM . Edited March 7, 2013 by TheZKD
TheZKD Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Daca totul merge bine microfonul pleaca la schimb , in caz ca va mai fi valabil voi anunta aici .
Recommended Posts