Guest heavymetal Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Suntem 4 tipi (chitara solo, ritm, bass si tobosar) care vrem sa cantam heavy-metal si cautam un al 5-lea om care sa completeze formula, eventual pe cineva cu varsta cuprinsa intre 17-29 de ani. Cautam un om hotarat si serios, care sa vina la repetitii si pe care sa ne putem baza. Avem fiecare experienta de scena si concerte la activ, asta nu constituie o problema. Avem si piese facute de noi, dar probabil ar trebui putin lucrate din punctul de vedere al solistului. Pentru mai multe detalii, reply aici sau P.M. Verific zilnic.
Alex Igor Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Salut. Am experienta de muzica si scena de ceva ani buni, inclusiv pe genul cantat de voi. Daca vreti sa incercam sa vedem daca iese ceva, ma puteti suna pe 0767.494.291. Toate cele bune.
Guest heavymetal Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Hai careva cu vocea. Metal sa fie \,,/_
Guest heavymetal Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Sus.. Suntem pusi pe treaba, trupa serioasa, doar voce mai trebuie
Guest heavymetal Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nu vrea nimeni sa cante metale grele cu vocea?
Guest heavymetal Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Update: de cand am pus anuntul, am mai facut inca 4 piese intrumental+versuri=love, deci am ajuns la mirificul numar de 11 melodii. Hai careva cu vocea sa facem treaba, ne asteapta scenele, studiourile, groupies
Guest burny Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 suna-ma cand poti ....0721857626 numarul meu...nu am internet la camin momentan si nu pot intra online prea mult asa pe la prieteni momentan...astept telefonul
Gh05T Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 V-ati gasit voce? As veni eu pentru niste auditii, ca sa zic asa... :-) Astept raspuns. Multumesc.
Guest heavymetal Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 V-ati gasit voce? As veni eu pentru niste auditii, ca sa zic asa... :-) Astept raspuns. Multumesc. Salut. Multam de interes, dar ne-am gasit om la voce. Acum lucram la piese, iar in curand o sa incepem concertele Bafta la cautari in continuare Multumim RGC, se poate inchide topicul.
Recommended Posts