www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Heavy-Metal Cauta Voce, Bucuresti

Recommended Posts

Guest heavymetal
Posted

Suntem 4 tipi (chitara solo, ritm, bass si tobosar) care vrem sa cantam heavy-metal si cautam un al 5-lea om care sa completeze formula, eventual pe cineva cu varsta cuprinsa intre 17-29 de ani. Cautam un om hotarat si serios, care sa vina la repetitii si pe care sa ne putem baza. Avem fiecare experienta de scena si concerte la activ, asta nu constituie o problema. Avem si piese facute de noi, dar probabil ar trebui putin lucrate din punctul de vedere al solistului.

Pentru mai multe detalii, reply aici sau P.M. Verific zilnic.

• 4 weeks later...
Guest heavymetal
Posted

Hai careva cu vocea. Metal sa fie \,,/_

Guest heavymetal
Posted

Sus.. Suntem pusi pe treaba, trupa serioasa, doar voce mai trebuie

Guest heavymetal
Posted

Hai cu vocea ca ne asteapta scena :rock:

Guest heavymetal
Posted

Nu vrea nimeni sa cante metale grele cu vocea?

• 2 weeks later...
Guest heavymetal
Posted

Update: de cand am pus anuntul, am mai facut inca 4 piese intrumental+versuri=love, deci am ajuns la mirificul numar de 11 melodii. Hai careva cu vocea sa facem treaba, ne asteapta scenele, studiourile, groupies :rock:

• 4 weeks later...
Posted

suna-ma cand poti ....0721857626 numarul meu...nu am internet la camin momentan si nu pot intra online prea mult asa pe la prieteni momentan...astept telefonul ;)

Guest heavymetal
Posted

V-ati gasit voce? As veni eu pentru niste auditii, ca sa zic asa... :-) Astept raspuns. Multumesc.

Salut. Multam de interes, dar ne-am gasit om la voce. Acum lucram la piese, iar in curand o sa incepem concertele :) Bafta la cautari in continuare

Multumim RGC, se poate inchide topicul.