www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Igor

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Alex Igor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Club The Rock - Slatina, 31Motor's Pub - Suceava. Aceste 2 locatii le-am probat si merita sustinut concerte acolo cu incredere. Bonus: proprietari/patroni foarte seriosi si public demential.
  2. Trupa thrash-metal cautam bassist cu experienta, care sa detina instrument si amplificare proprie si sa aiba disponibilitatea de a repeta de 2-3 ori pe saptamana. Cautam un nou coleg care sa fie stabil, corect, bun instrumentist, sa aiba capacitatea de a invata rapid piesele si sa-si doreasca sa faca parte dintr-un proiect serios pe termen indelungat. Contact: 0756.196.221 (Alex) sau 0767.494.291 (Alex).
  3. Dupa cum au spus si altii, e ceva ce se dobandeste prin multa practica ... o metoda de baza e sa lucrezi cu clapa mult, pentru inceput iei acorduri formate din 3 note si incerci sa redai ce auzi acolo. Eu la inceput identificam doar nota cea mai inalta (altii aud mediile sau tonalitatile joase, depinde de structura fiecaruia). La fiecare dintre noi, metodele dau rezultate diferit insa, daca lucrezi zilnic, in cateva luni poti avea rezultate satisfacatoare. Spor la treaba.
  4. Salut. Am experienta de muzica si scena de ceva ani buni, inclusiv pe genul cantat de voi. Daca vreti sa incercam sa vedem daca iese ceva, ma puteti suna pe 0767.494.291. Toate cele bune.
  5. Salut. Sunt vocal, am experienta ceva ani buni, am fost basist, cant si la chitara. Daca mai este valabil, ma poti suna la 0767.494.291.
  6. Salut. Sunt vocal, am experienta vreo 15 ani de muzica, m-am lasat de apx. 6 ani, insa imi lipseste al dracului de mult (cant zilnic acasa). Ma poti suna la 0767.494.291. Toate cele bune.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.