Alex_Strat69 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Chitarist serios , experimentat , studiat in UK , citesc note , scriu , orchestrez etc , detin tot echipamentul necesar si acustic si electric , ampuri , pedale etc , caut trupa sau recording sessions . Pe scurt , orice fel de colaborare ! NoROck ! 1
Ink Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) salut , ah ok ... am fost foarte interesat dar sunt din cluj , nu este aproape ^^ Multa Bafta ! Edited July 29, 2012 by Ink
Guest slasheso Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Salut lasa un facebook sau messenger id si vorbim eu am 19 ani caut trupa de compoziti proprii
theenaz Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ce vrei de fapt? fii mai explicit.. vrei sa faci bani din colaborari sau vrei sa-ti formezi o trupa de suflet in care sa-ti pui ideile tale? Ca esti scolit in uk si ca citesti note conteaza mai putin.. din pctul meu de vedere. Am avut de-a face cu oameni cu doctorat in muzica, care nu puteau scrie o piesa cu feelling, si pe celalta parte, oameni fara teorie care aveau mult talent la compus! poti lasa un nr sau id? Al meu e theena_z
Alex_Strat69 Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 (edited) Anuntul asta e facut pt colaborari , comertz etc . Adica , get in touch , primesc repertoriu daca e vb de live sau trackuri daca e vorba de session, am venit , am facut treaba si atat . Professional style . Anuntul nu e pt compozitie pt a scrie piese cu feeling . Edited August 30, 2012 by Alex_Strat69
wildpicu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 salut alex, e clar, e serios ce iti propunem noi, asa cum vrei tu, asta vrem si noi, vb pe tel 0751452402 despre playlist si despre cantari
Recommended Posts