Guest kdavru Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) Imi dati si mie va rog un mic sfat in legatura cu BOSS GT-3? impresii...orice...am gasit unul la mana a doua cu vreo 12 milioane si as vrea sa stiu si daca s-ar merita banii....mie mi-ar place tinand cont k sunetul de metal-zone mi se pare tare si am mai si cantat putin d tot pe el mai demult.....am auzit ca are si niste preamp-uri k lumea..chiar si unul d mesa boogie parca..nu-i p lampi dar merge uns mersi anticipat.. Edited August 13, 2006 by kdavru Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Salut Radu Atat pot sa-ti zic, ca-i scump ce-ai gasit tu, atata costa(chiar mai putin de atat) un GT6. In rest de cum suna etc. nu pot sa-ti zic numai din auzite, asa ca dau cuvantul celor care au(au avut). Sper ca am fost de folos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kdavru Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Salut Radu Atat pot sa-ti zic, ca-i scump ce-ai gasit tu, atata costa(chiar mai putin de atat) un GT6. In rest de cum suna etc. nu pot sa-ti zic numai din auzite, asa ca dau cuvantul celor care au(au avut). Sper ca am fost de folos Mersi mult Radu sunt de acord cu tine k la pretul asta as putea gasi usor un gt-6...eu-s umpic nedumerit k am auzit d l multi omusteni chitaristi k gt-6-le "e prea sintetic"..."prea suna a zoom"si chestii din astea..si alti spun k suna marfa..uneori nu mai stii ce sa mai crezi..mai ales k n-am avut ocazia sa pun mana pe vreun gt-6....anyway thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts