rage_against_teddy Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Sper sa va placa si astept parerile voastre 2
fixxxer_metalhead Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 sexy rau; ne incanti si cu un cover dupa One? ar fi fantastic de vazut! \m/
rage_against_teddy Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Big like Mersi mult sexy rau; ne incanti si cu un cover dupa One? ar fi fantastic de vazut! \m/ Mersi oricum one este urmatorul cover )) Dar o sa fac tot numai la solo
manbearpig Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Eu zic sa cauti un backing fara chitara si sa canti peste ala. Nu de alta, e pacat de munca depusa, sa se bage Hammett ala peste tine. Edited June 12, 2012 by manbearpig
rage_against_teddy Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Eu zic sa cauti un backing fara chitara si sa canti peste ala. Nu de alta, e pacat de munca depusa, sa se bage Hammett ala peste tine. haha )) apreciez ce-mi zici si o sa vad cum procedez la urmatoarele cover-uri, desi eu zic ca se intelege clar ce cant si in felul asta
Recommended Posts