igorr Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) Cumpar masina SH ieftina pentru incepatori (sotia tocmai si-a luat carnetul). Ce ma intereseaza: - in principiu Opel Corsa C, stare foarte buna estetic si functional, pana in 125k, aer conditionat, inchidere centralizata produsa intre 2001-2003, 2 sau 4 usi, motor 1.2 sau 1.4, inmatriculata (recent). Buget total (cu taxe cu tot daca e cazul) intre 1500 si 2300 Euro in functie de masina. Obligatoriu se fac teste in service (pe cheltuiala mea). Sunt deschis si la alte oferte doar in bugetul de mai sus si datele tehnice mentionate. Nu ma intereseaza gioarse, cazaturi, cazane, masini avariate frontal si refacute/sudate, obosite, incendiate sau inundate, legate cu sarma, necorespunzatoare tehnic sau estetic. Trebuie sa fie mica, sanatoasa si sexy. Eventuale oferte cu poze doar pe mail george4king@yahoo.com. Raspund la toate ofertele. Multumesc. Edited May 30, 2012 by igorr
'mnezău Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ti-am trimis un mail, sa te uiti in spam daca nu intra in inbox, am atasat un link. Stima, Decebal
Recommended Posts