Guest angra Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Trupa serioasa din Brasov(recent reformata), cautam basist si clapar cu experienta, pentru 2 proiecte cu continuitate si anume : - Trupa de rock din sfera progressive, power, alternative (si derivate moderniste din metal) - Trupa de coveruri pop rock, pop country etc.(proiect ce vizeaza strict castigul financiar ) Asiguram un manageriat bun, sala de repetitii si un mediu placut de lucru(intrucat fiecare dintre membrii actuali au un puternic chef de viata/distractie, dar dispun si de maturitatea necesara lucurului in echipa). Media de varsta a membrilor actuali ai trupei este intre 20-25 ani. Daca lucrurile decurg intr-un ritm bun dpdv. muzical si concertele vor curge, fiind numeroase locatii atat in Brasov cat si in tara unde exista posibilitatea de a canta. Exista deja cateva compozitii proprii, in care ar fi ideal sa veniti cu un aport personal, plus o lista imensa de coveruri din care puteti alege. Cerinte minime : -timp de studiu/repetitii(de preferat in weekend) -instrument propriu -pofta de muzica Tel de contact: 0751.621.942 sau 0752.587.994 Mail : vasii_andu@yahoo.com
Albert Freeman Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 salut.m-am mutat in brasov de curand,am 19 ani si cant la bass de 3 ani si ceva:D las numarul de telefon,pt ca net nu am aici 0748348714
Recommended Posts