carnigetot Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Imi place tonu ii chiar tare, si determinarea cu care canti , dar incearca sa exersezi cu metronom mai mult, o sa te ajute enorm! Si cand inveti o chestie ia-o extrem de incet pana iti iese perfect asa si apoi mareste viteza. In rest, good job si keep it up!.
mike_KidLazy Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Intr-adevar, marfa rau tonul. Nu e rau deloc cum canti, numai ca nu esti intotdeauna pe ritm. Oricum, una peste alta, mie imi place P.S.: Marfa chitara!
SlayerAlexi Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Shame on me ) N-am exersat prea mult melodia :-? De-asta eram desincronizat. Sa nu faceti covere pe metoda Jimi Hendrix(adica a doua zi dupa ce ai invatat-o) pt ca muritorilor de rand nu le ies =))
Vulgar_display_of_Alex Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Fain, dar, da, uneori e nesincronizat; poti sa patesti asta daca dai chitara prea tare cand te inregistrezi. Si eu faceam asta, pentru ca vroiam sa ma aud, dar eventual, m-am obisnuit sa las toba mai tare cand inregistrez si sa cant cat pot de curat - asa o sa iasa ok. De asemeni, cand mixezi, lasa totusi chitarele o idee mai incet, sau o manevra de genul. Si am mai auzit ceva nasol: la stopurile de pe strofa... am auzit "multul reverb" care exista peste toate chitarele... La asa riff agresiv si viteza, taie-l de tot, ca murdareste aiurea. In general, toti bagam prea mult reverb la inceput ) deci, afara cu el! Daca iti trebuie un reverb care doar sa aseze bine sound-ul, pune un reverb de master pe canalul de "master"... un "plate" subtil" sau un "room" ft transparent. Spor la treaba in continuare!
Recommended Posts