Guest Adriani Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Scuze de intarziere... V-am promis si pozele de la ultimul concert de la White Horse cu Syndikatu'. Printre altele si cateva poze cu prietenii de la Gothic si Parlament cu care am petrecut o saptamana bestiala ! Ne auzim in toamna, probabil cu ocazia turneelor din Banat si Moldova. Keep On Rockin' ! Adriani P.S. Si apropos, Lasa-ti barfa deoparte, Pune-ti mana pe "lopata" !
ddevil Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Am fost la ambele concerte si vreau sa spun ca fost SUPER...Sper ca Adi sa nu fi fost amendat pentru depasirea vitezei legale pe grif... )
Geiger Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Am fost la ambele concerte si vreau sa spun ca fost SUPER...Sper ca Adi sa nu fi fost amendat pentru depasirea vitezei legale pe grif... ) Pe bune?
ronniefrown Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Lasa-ti barfa deoparte, Pune-ti mana pe "lopata" ! O sa lasa-m si o sa pune-m.
Matei Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 O sa lasa-m si o sa pune-m. E de la limita aia de viteza probabil.
Guest Adriani Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 E de la limita aia de viteza probabil. Pentru barfe utilizati http://launch.groups.yahoo.com/group/manolovici/ Sunt autorizate ! Adriani
Recommended Posts