ulfhednar Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Sunt interesat de El Capistan delay sau/si de Blue Sky reverb de la Strymon. Contact pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Nene ai spart vreo banca? SUna bine astea, dar nu stiu daca merita atatia bani, sincer la reverb poti sa incerci TC Hall of Fame, sigur o sa ti se para suficient, la delay nu stiu ce sa zic, si eu sunt ceva mai fitzos, asa ca te inteleg. Vezi ca si Empress Vintage Modified Super Delay e foarte ok, e mai versatil si cam tot pe la banii aia. Pe ala il mai gasesti si prin Romania la cateva persoane ... macar sa il probezi. El Capistain are Dragos Simionescu (dass101). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Nene ai spart vreo banca? SUna bine astea, dar nu stiu daca merita atatia bani, sincer la reverb poti sa incerci TC Hall of Fame, sigur o sa ti se para suficient, la delay nu stiu ce sa zic, si eu sunt ceva mai fitzos, asa ca te inteleg. Vezi ca si Empress Vintage Modified Super Delay e foarte ok, e mai versatil si cam tot pe la banii aia. Pe ala il mai gasesti si prin Romania la cateva persoane ... macar sa il probezi. El Capistain are Dragos Simionescu (dass101). Da, ai dreptate, la reverb as fi interesat, daca are cineva de vanzare, si de un TC Hall of Fame sau de un EHX Cathedral. Altfel... nu stiu, mi s-a cam pus pata pe Strymon in ultima vreme. GAS victim, need help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmm Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 pai ia ti mai bine timeline ul si gata si iesi si mai bine la bani si ai si ice-ul care duce oarecum cu shimmeru,altfel sa dai 300 de euro pe un reverb doar pt shimmer e mult iar reverbul normal strymon nu se compara cu un reverb de statie,parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Si eu sunt de acord cu mmm, reverbul strymon este mult peste orice reverb de statie pe care l-am auzit pana acum (si am avut si Deluxe reverb si Twin Reverb). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted May 17, 2012 Author Share Posted May 17, 2012 Da, nu vreau o imitatie de spring reverb (sau nu doar asta - atunci ar fi fost ok si un EHX Holy Grail). Vreau reverb lung, ambiental, si nu vreau efecte de rack. Oricum, cumpar sau delay-ul, sau reverb-ul, nu prea am bani de amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Iti dau un sfat: Nu mai astepta sa apara vreunul second in Romania, nu o sa se intimple. Pentru 50 Euro pe care ai vrut sa ii economisesti, ai fi avut din mai pina acum reverbul, si crede-ma pe cuvint ca dupa primele 5 min nici nu ti-ai mai fi adus aminte cit a costat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 Ai dreptate, evident. Pana la urma tot nu o sa scap se pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts