Guest Marian Lupu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Salut tuturor ! mam decis sa mai dau lovitura cu Hotel california, vad pe niste site-uri, anumite variante de Strumming, vreau ceva sa sune cat de cat la fel ca melodia in sine, acorduri nu vreau, am gasit pe cele originale, dupa spusele alora. Multumesc !
Loque Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cauta strumming u de la sungha jung pt piesa asta Varianta Live in Japan 2010 ii fav mea
Guest Marian Lupu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cauta strumming u de la sungha jung pt piesa asta Varianta Live in Japan 2010 ii fav mea Multumesc ! dar imi poti spune si mie cum vine strumming-ul ca nu prea mam lamurit. vreau un raspuns de la cineva care stie si canta aceasta piesa. Multumesc
Ironside Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Piesa a fost inregistrata cu capodastru pe fretul 7. Se poate cinta si fara capo, numa' ca e mai complicat. Cauta pe youtube, ca e unu' p-acolo de arata ce si cum. Si nu in ultimul rind, NU MAI CHIULI DE LA SCOALA!!! 3
GuitarTovaras Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 cauta strumming u de la sungha jung pt piesa asta Varianta Live in Japan 2010 ii fav mea Cam imposibil fara experienta de chitara cu sacu
Recommended Posts