AndRiska Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) dupa cum spune si titlul, caut o trupa in Cluj care sa cante muzica de genul Corrosion of conformity, Alice In chains, Down, Thrice, Tool, RATM, Deftones etc. Ca si stil, sa zicem post-grunge, post-hardcore, alternative etc. Is interesat mai mult in compunerea pieselor proprii, decat cover-uri. Scule am, si si timp liber. 0740577701 YM: epiphone_black Edited April 23, 2012 by AndRiska
mariusbass Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 incearca sa iei legatura cu trupa Relative...la un moment dat cautau un al doilea chitarist
crysy Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 SALUT,colegu unde gasesc si eu un basist serios cu domiciliul in cluj pt. un proiect pop-rock? Multumesc anticipat! CRISTI- 0740.773.701.
AndRiska Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 @mariusbass: da, am incercat cu relative, dar inca nu am primit raspuns. merci oricum. @crysy: sincer, nu stiu. am un prieten care-i basist, dar ala merge acasa in fiecare week-end, si vara asta termina si facultatea, si atunci o sa plece din cluj cam definitiv.
crysy Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Multumesc frumos! pt raspuns. altfel,un chitarist pt.piesele celor de la Semnal M-anii80-88 gasesc pe undeva?! Daca este cineva interesat va rog sunat-i;0740773.701. Acesta va fi un proiect serios cu unul din tehnicienii Semnalului anilor respectivi.
Aurelian Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Salut! Da o ureche aici cand ai timp.Cautam un om care sa aiba timp de repetitii si eventual sa-i si placa stilul:P http://www.facebook.com/causticband
Recommended Posts