Susceptor Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 am mai cautat si am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa setez intonatia; problema aparuta acum tine de fretbuzz.... ultimele 2-3 corzi fac fretbuzz...am ridicat destul de mult puntea si inca are fretbuzz (mentionez ca am floyd rose) ps: am ridicat puntea mai mult la corzile joase si mai putin la corzile inalte..e ceva rau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Pai nu te deranjeaza cand canti daca 3 corzi is mai sus? nu te incomodeaza? Ar fi ca si cum pt a parcurge un drum drept tu urci niste trepti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 ahem...trepte... si nu...intrucat la floyd cand ridic puntea numai intr-o parte se ridica treptat si celelate (eu am numai 2 puncte de control..nu 6 cum e la vintage tremolo) btw: nu am actiunea mare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 ahem...trepte... Whatever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 daca ai avut corzi mai groase si chitara (griful) a fost reglat pentru alea si acum ai trecut pe corzi mai subtiri, gatul s-a curbat spre spate ... si oricat ai ridica tu corzile din calus, tot aia e. fie treci inapoi pe dimensiunea avuta anterior fie o reglezi pe dimensiunea noua poa' sa fie si de la vreme/caldura/umiditate... conteaza si unde si cum pastrezi chitara; la una din chitarele mele anterioare, care n-o tineam in toc/husa, in lunile de vara (jumatea lui iunie pana prin septembrie) aveam buzz... dupa aia ii trecea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 nup, nu am schimbat grosimea corzilor dar cred ca e de la vara Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 nup, nu am schimbat grosimea corzilor dar cred ca e de la vara cumpara-ti un toc/sarcofag si tine-o acolo ii/iti faci un bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 nup, nu am schimbat grosimea corzilor dar cred ca e de la vara pai, de aia are tija aia de reglaj in gat! si pt. astfel de cazuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 nu risc sa umblu la trussrod btw: unde gasesc "chestia" cu care blochez floydul ca sa setez intonatia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 (edited) Si eu am patit-o, cred ca din cauza caldurii. Am remediat-o slabind putin trussrod-ul. La LTD ai problema? Daca da m-am linistit vazand ca se intampla si la "case mari" Edited August 9, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 nu risti nimic! de-aia e pusa acolo! daca nu vrei, cu nici un chip, sa umbli la ea, atunci asteapta sa vina frigul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 (edited) nu risti nimic! de-aia e pusa acolo! daca nu vrei, cu nici un chip, sa umbli la ea, atunci asteapta sa vina frigul! sau du-te sa ti-o faca cineva daca tot ti-e frica sa umblii cred ca ar fi cea mai buna solutie Edited August 9, 2006 by tudor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts