Adi M Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Da eu vroiam una in forma de V si nu credeam ca in doua zile iti poti schimba parerea asa tare despre chitari.. ) Postul meu anterior se adresa direct colegului @metallicu, cu care am mai polemizat pe tema V-urilor recent, probabil că te-ai prins. Succes atunci și spor la repetat!
Tildiu Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Ok mersi fain dupa ce iau chitara si invat cate ceva poate o sa pun la inregistrarile noastre si ceva ...home made:)Mersi inca o data tuturor!
GuitarSilviu Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jacksonu e criminal ! So stapanesti sanatos orice tiei lua
Cristi V. Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jacksonu e criminal ! So stapanesti sanatos orice tiei lua Mda...si Harley Bentonul la fel ! Charvel all the way . Seria aceasta Desolation este best buy . Nu gasesti aceleasi specificatii in aceasi bani la multe chitare . 1
Tildiu Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Jacksonu e criminal ! So stapanesti sanatos orice tiei lua M-am gandit si i-au charvel-ul Btw.. Mersi mult! Poti sa te uiti si la seria Desolation de la Charvel : http://www.guitarsho...us.php?pid=1972 Mersi ca mi-ai zis daca nu imi "luminai" mintea poate luam ceva ce nu mi-ar fi placut!Mersi tuturor pentru ajutor!
Alin N Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Mie imi place mai mult Jackson-ul. E chitara pe care as vrea sa mi-o cumpar peste 1 an. Dar nu m-as feri nici de Charvel-ul acela...pare interesant! Tu oricum alegi chitara dupa aspect, sa arate mai metal, nu sa sune mai metal. Asa ca, fara suparare, parerea ta nu cred ca are o pondere foarte mare in decizia finala a lui Tildiu. Mna si sa nu fiu total off topic, Charvel-ul pe care ti l-a propus Adi M chiar pare foarte interesant. Sa o stapanesti sanatos si sa o canti cu placere cand ti-o ajunge si sa postezi o inregistrare ceva sa auda si urechile noastre.
Recommended Posts