Daniel_GreenDay Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Va salut ! Am doua pedale originale BOSS si un amplificator Behringer de 10 Watt , si as vrea sa le vand 1) Pedala BOSS DynaDrive ( DN-2 ) -- 250 lei 2) Pedala BOSS OverDrive ( OD-3) -- 150 lei 3) Amplificator Behringer de 10 Watti cu overdrive ( control pentru gain , volum , treble , mid , bass ; cu input pentru casti ) -- 250 lei ( usor negociabil ^.^ ) Cele doua pedale nu le-am folosit decat 2-3 ore , sunt la cutie , fara nici o problema . Amplificatorul la fel ---> nu are nici o problema. Nu le trimit in afara bucuresti-ului deoarece am luat o teapa asa . Daca tineti neaparat sa le trimit in afara capitalei , trimiteti un avans intai . Va multumesc ! Astept doritori
Daniel_GreenDay Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 Te-ai pierdut? cam da , adica , nu am gasit altundeva unde sa vand :-??
FiveseveN Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 La Mica publicitate ai încercat? Ești membru de doi ani; în tot acest timp a reușit să-ți scape această secțiune mare și importantă!?
Daniel_GreenDay Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 La Mica publicitate ai încercat? Ești membru de doi ani; în tot acest timp a reușit să-ți scape această secțiune mare și importantă!? o perioada mai lunga nu am fost activ . . . .mai de curand am inceput sa fiu activ pe forum si in comunitate
Recommended Posts